Valaki segítene jegyzet olvasásban? (tudásbázis)
Ez olvasható, de szerintem a probléma itt inkább azzal van, hogy ez a jegyzet az óra igen csak leegyszerűsített változata. Nyilván, aki ott volt az órán, az érti, de túl sok a nyíl meg a tőmondat ahhoz, h valaki, aki hiányzott kikövetkeztesse.
Javaslom, hogy a fórumindító kérje el másnak a jegyzetét vagy szépen vegye a fáradságot és a tankkönyvvel együtt próbálja meg kiegészíteni. Csupa kedvességből senki nem fogja helyette elvégezni a feladatát.
Nyilvan nem legelelni lehez.
Olyan lenne, mint mikor 13 evesen bedobtam az elekton helyett a kabatot. Azt beszi fel.
Olvasd el a konyvet, es utana megerted a nyilakat es a roviditeseket.
En a henyelo egyetemistaknak azt sem tudtam mi a szarbol irtam otosoket, de logikus levezetest csinaltam "Kozgazbol".
Mateknal harmasig vallaltam. A fizika kizaro, mert tudtam, mit nem tudok. De regen a kettes fizikat is megirtam harmasra, ami nem nem szar 17 evesen.
Ezt nyilván nem gondolod komolyan.
Viccnek mondjuk tök jó.
😅😅😅😅😅
További ajánlott fórumok:
- A tanár beszedheti a füzeteket, amiben az órai jegyzeteim vannak? (gimnáziumban)
- Súlyos esetek jegyzete
- Segítséget kérek! Jegyzetekre, tanácsra, tapasztalatokra volna szükségem, emelt szintű biológia érettségihez...
- Dr. Szántai Károly: Anatómia és élettan jegyzetét megtudom még boltban venni? Esetleg meg van valakinek?
- Meg tudná nekem valaki mondani hogy a ColorNote alkalmazást hogy kell használni? Nem tudom a képernyőre kirakni jegyzetként
- Lakatos Piroska - Algebrai kódelmélet jegyzetéből tanul a lányom, de elakadt tudna valaki segíteni?