Súlyos esetek jegyzete (beszélgetés)
Tök jó 2004... hol is voltam én akkor?
Hát nem itt az tuti:)))
Felesleges az aggódásod, nálam 36napig tartott:)())
A stagnálás meddig tart? Nálam már 10 napja és kezdek megőrülni!!
Gyöngyi
sziasztok..mért van az hogy a menses utánni hét sem tökéletes?mert hogy akkor nem megy le ugy a suly nálam egy dolog de azóta telnek a napok és kezdem elveszteni a reményt:((
Nem vagyok türelmetlen csak ne értem hogy müködik ez...
Szia Flo!
Bocs, hogy csak most irok, de nem voltam gépkozelben ill. nem volt rá időm.
Én 6 het alatt fogytam 7 kg-ot, de ugy, hogy 8 nap alatt ment le 5 kg és aztán hetekig álltam, pedig mindent betartottam. Aztán újra elindult hetente 1-1 kg, de akkor hazautaztunk a szülőkhöz, ott szülinap, torta, süti stb. Most tegnap nem mertem magam megmérni, de örülök, hogy megtettem. Fogyni ugyan nem fogytam, de NEM JÖTT VISSZA SEMMI. Most ujra kezdtem a 20 gr-os első szakaszt, de elég éhes vagyok. Remélem sikerül betartanom. Remélem utolérlek, mármint kg-ban és vállalom a szülés utáni "nehéz bombázó" szerepet, csak a gyermekem egészségesen megszülessen. Ugye ez a lényeg?
Igazad van Hoxa!
Én is büszke vagyok magamra, főleg azért,mert még mindig bírom. Sőt, tegnap több mint 1000 métert úsztam, ami nálam óriási teljesítmény,mert elég bénán kalimpálok a vízben (szakértők szerint). Most pedig őrült büszke vagyok a vállamban és a fenekemben érzett enyhe izomlázra.
húúú
Nagyon egyet értek!!!
Szia Léna!
Látom, te is korán keltél ma :)))
Én is ilyen "azonnalakarom" típus vagyok, baromira szeretnék AZONNAL cérnametélt vékony lenni. Sajna nem megy, ezt ugyebár mindenki tudja. Node, mióta csinálom az Atkinst, sokkal büszkébben járok, mert én tudom, hogy teszek azért, hogy lefoggyak. Nem sunnyogok a fal mellett, büszkén felemelem a fejem, mert FOGYOK. Még akkor is, ha ezt más nem tudja, vagy nem látja. :)
Hoxa
szerintem ha sor meg koktel akkor zsakutcaba kerulsz es egy kudarcot epitesz magad kore. ha rendesen betartod a fogyokurat akkor a vagyaid csillapodnak. Sajat tapasztalat. A benzinkuton meglatom a mezeskalacs csokis szivet akkor csak mosolygok es megyek tovabb. A nyugtato meg nagy gaz. Ne szedd mert arrol meg rosszabb leszokni. Keresd meg az okot es kezeld magad azt vagy kerj segitseget csak ne szedj gyogyszert mert tobbet art . Szinten egy keseru es sajat tapasztalat.
Gondolom a szokasos tulporgetett tempo miatt kell.
Sziasztok! Most regisztráltam, és annyira tetszik a honlap meg a fórum, hogy csatlakoznék ha nem bánjátok. :O)
Szóval én nagyon picike babának születtem (2,5kg), de aztán szép kerek kislány, majd nagylány lettem. Ezen nem segített a szülés sem, sőt a szoptatás alatt 15 kg-ot híztam. Aztán szépen rámunt a párom, majd fűvel-fával... +10 kg nálam. :O(( Tavaly elváltunk, aztán én úgy döntöttem, valamit tennem kell, mert 117 kg lettem. És elkezdtem saját fejem után a fogyit. Novemberre 82 kg-ra lefogytam. Aztán új lakást vettem, felfordult az életem, problémák a földhivatallal stb. Eredmény: újra 95 kg vagyok. Most viszont úgy gondolom, hogy újból nagyon szigorú leszek magammal. És megigérem, hogy minél többet tornázni fogok hetente.
Szóval örülök nektek, és komolyan erőt ad a lelkesedésetek. Mindenkinek szia! :O))
Szia KEDVES Hoxa ! A bébiporok hatása,már a múlté!
Ebben én nem hiszek,bár nem olvastam erről a témáról,hogy a kisbabák táplálása kihat a későbbi súly problémákhoz.Viszont a szüleink kevesebb csokival tömhettek volna(pl: ha jó kislány leszel kapsz egy csokit).
Akkor együtt menetelünk egy jó cél felé! Terhesség, gyerek ... persze fogyás után!!!
És mikor leszek én annyi kg, amennyi te most? Talán soha, de azért reménykedem, hátha mégis sikerül. Segítsük egymást!!! Mikor szeretnél babát szülni?
Renben fogsz jönni, ahogy lefele megy a súlyod olyan szépen alakul majd a laborod is.Páromnak is 1o-es a cukra, de ahogy tornázik úgy kúszik lefelé-Nagyon fontos, hogy mozogj, mert az kilöki a vérből a cukrot.
Bejelentkeztem én is konditeremben, lessz nekem nemulass holnaptól.Egy héten háromszor égetem a zsir, meg hozzájön két jóga egy kis gyaloglás.Utána nevetváltoztatok, talán a csini baba lesz a megfelelő:)) Már lóg a kezem az éjjeliben, ahogy nézem:))
További ajánlott fórumok:
- A tanár beszedheti a füzeteket, amiben az órai jegyzeteim vannak? (gimnáziumban)
- Segítséget kérek! Jegyzetekre, tanácsra, tapasztalatokra volna szükségem, emelt szintű biológia érettségihez...
- Könyörgöm, segítsetek! Az egyik naplómból minden jegyzetem eltűnt! Hová lettek? Mit csináljak?
- Dr. Szántai Károly: Anatómia és élettan jegyzetét megtudom még boltban venni? Esetleg meg van valakinek?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző jegyzetek, könyvek?
- Gyógymasszőr jegyzeteket hol találok?