Könyörgöm, segítsetek! Az egyik naplómból minden jegyzetem eltűnt! Hová lettek? Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Most jutott eszembe, hogy megírjam, hogy megint minden rendben a naplómmal!!! Juheeeeeee!! :)))
Írtam aztán Hoxának, és zsipp-zsupp megint visszavarázsolódtak a jegyzeteim!!!
Köszönök mégegyszer minden választ!!!
Ha van kedvetek, nézzetek be a naplómba: A házas élet rejtélyei... :))))) Sziasztok!!!
Biztos én is így voltam... Na, írok nekik!!!
:)))
Itt, a hoxán belül küldtem neki privát üzenetet; tudtam, mit rontottam el, csak nem tudtam kijavítani...
Valamit elírtam és az belekutyult a többibe...
A mail címükre küldtél üzit, vagy itt a hoxán belül is lehet vhová írni nekik?
És mi volt tulajdonképpen a gond? Nem írták meg?
Okidoki!!!!!!!!!! Köszi!!!!!!!
Remélem, vissza tudják csinálni!!!!! :(((((((((
Gondoltam rá, csak mondom várok, hátha kilépek a hoxából egy fél napra, és mire visszakapcsolok, megint minden rendben. De nem.
Hát, ha senkivel nem fordult még elő ilyen, akkor írok a hoxának... :((((((((((((
Köszi!!!!!!!!!
Ma próbáltam az egyik naplómból a naplófejlécet szépítgetni. Raktam rá ezt azt, aztán mégsem tetszett valami, így kitöröltem. És egyszer csak a naplófejlécből való törlés után minden (28 db) naplójegyzetem is eltűnt, de úgy, hogy már lehetőségem sincs írni valamit is bele, se a naplófejlécbe belépni, se semmi... Érdekes. Miért van ez? Ez még délelőtt történt, azóta sincs semmi...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy hiányzik a naplóm...... :(((((((
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?