Valaki jelentkezett idén postán az érettségire az Oktatási Hivatalnál? (beszélgetős fórum)
Ja, hogy a tárgyad más! Én németből érettségiztem utólag, az azért más.
No, a lényeg, hogy jó helyre küldted akkor.
Nyilván sok a postájuk, légy nyugodt, majd értesítenek.
De a link szerint az iskolába kell küldeni.
Én bevittem, 2014-ben, mert éppen útba esett a suli.
Egyszer megróbálták kézbesítési szerintem, az ismételt ő gondolom...
Ha úgy van, ahogy Guruljka írja, tényleg keresd meg a sulit, ahol érettségizni szeretnél!
Sikerült a nyomkövetőn beírnom, 3 szám alig látszott, de most adott találatot. Ezt tudjátok értelmezni? Köszönöm!
KÜLDEMÉNYNAPLÓ
Felvétel
A küldeményt a feladótól átvettük
2021.02.03. | 15:50
Csongrád 1 posta
Feldolgozás
A küldemény feldolgozása folyamatban
2021.02.03. | 19:37
Szegedi Logisztikai Üzem
Kézbesítés
Ismételt kézbesítésre továbbítás új címre
2021.02.05. | 10:42
Szeged 1 posta
Figyelj már...
"Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történik, amelyet az érettségi jelentkezést fogadó intézménybe kell benyújtani.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az Oktatási Hivatalhoz nem lehet érettségi jelentkezést benyújtani."
itt írják:
Sziasztok!
Múlthét szerdán, azaz feb.3-án elküldtem a jelentkezésemet az Oktatási Hivatal részére, tértivevényesen. Emelett ajánlott borítékot adott a hölgy. Megkérdeztem, hogy mikorra várhatom, hogy odaér? Azt mondta lehet már másnap ott lesz, de a héten biztos. Most vasárnap van, de semmit se tudok róla. Gondolkoztam, hogy lehet rosszul tettem hogy ajanlva is küldtem? Ideges vagyok miatta, mert 42 ezer ft nem kis pénz, amibe benne van a dolog, plusz a határidő 15-e ami rövid. Esetleg valaki postázott már el jelentkezési lapot? Ha igen ajánlva? Vagy mennyi idő múlva értesítették? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- 2013-ban kötelező az emelt szintű érettségi az egyetemre való jelentkezéshez?
- Hol tudok érettségire jelentkezni?
- Mi történik akkor, ha jelentkezem javító érettségire, de rosszabbul sikerül, mint az eredeti? Melyik fog számítani?
- 2015-ben érettségizőknek kötelező természettudományos tárgyból érettségiznie, ha főiskolára szeretne jelentkezni?
- Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem.