Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem. (tudásbázis kérdés)
sziasztok!
pont ezt végeztem el...most munkát keresek...esélyem sincs a "szakmámban" elhelyezkedni.ha nem vagy valakinek a valakije, ez a szakma kihalásos alapon működik sajnos.
de az andragógiát elvégezni viszonylag könnyű, én az ELTE PPK-n végeztem 3 éve, nem tudom ott van-e még ilyen szak...
Én 4 évig ebben dolgoztam.. és nem azért, mert volt ilyen végzetségem.
Tényleg csak hozzáértés kérdése.:)
Szia!
Én is rendezvényszervező szerettem/szeretnék még mindig lenni, ehhez az andragógia szakot "ajánlják". De annyira telített ez a szakma és annyira nincs pénzük az embereknek, ahhoz hogy rendezvényszervezőt fogadjanak....Sajnos ez van.
Inkább azt ajánlom, hogy keress valamilyen más szakmát, ami mellett később szabadidődben lehetsz rendezvényszervező.Pl.: turizmus( ott is tanulhatsz rendezvényszervezést)
Igazából ehhez nem is kell diploma, vagy értesz hozzá, vagy nem.
Szia!
Szegeden a Főiskolán van ilyen szakirány!
Egy kalappal az érettséghez és a továbbiakhoz is!:)
További ajánlott fórumok:
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- 2013-ban kötelező az emelt szintű érettségi az egyetemre való jelentkezéshez?
- Hol tudok érettségire jelentkezni?
- Valaki jelentkezett idén postán az érettségire az Oktatási Hivatalnál?
- Mi történik akkor, ha jelentkezem javító érettségire, de rosszabbul sikerül, mint az eredeti? Melyik fog számítani?
- 2015-ben érettségizőknek kötelező természettudományos tárgyból érettségiznie, ha főiskolára szeretne jelentkezni?