Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem. fórum

Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem. (tudásbázis)

9. 3a724ecf9f (válaszként erre: 7. - Panka78)
2010. jan. 9. 14:30
ez is igaz! :)
8. 3a724ecf9f (válaszként erre: 3. - 305b730624)
2010. jan. 9. 14:29

sziasztok!

pont ezt végeztem el...most munkát keresek...esélyem sincs a "szakmámban" elhelyezkedni.ha nem vagy valakinek a valakije, ez a szakma kihalásos alapon működik sajnos.

de az andragógiát elvégezni viszonylag könnyű, én az ELTE PPK-n végeztem 3 éve, nem tudom ott van-e még ilyen szak...

2010. jan. 9. 14:13

Én 4 évig ebben dolgoztam.. és nem azért, mert volt ilyen végzetségem.

Tényleg csak hozzáértés kérdése.:)

2010. jan. 9. 14:08
az én barátnőm is Egerbe jár :)
2010. jan. 9. 13:58
az egyik barátnőm Egerbe jár ilyen szakra
2010. jan. 9. 13:39
ÉS hajrá az érettségihez;)
2010. jan. 9. 13:36

Szia!

Én is rendezvényszervező szerettem/szeretnék még mindig lenni, ehhez az andragógia szakot "ajánlják". De annyira telített ez a szakma és annyira nincs pénzük az embereknek, ahhoz hogy rendezvényszervezőt fogadjanak....Sajnos ez van.

Inkább azt ajánlom, hogy keress valamilyen más szakmát, ami mellett később szabadidődben lehetsz rendezvényszervező.Pl.: turizmus( ott is tanulhatsz rendezvényszervezést)

Igazából ehhez nem is kell diploma, vagy értesz hozzá, vagy nem.

2010. jan. 9. 13:35

Szia!

Szegeden a Főiskolán van ilyen szakirány!

Egy kalappal az érettséghez és a továbbiakhoz is!:)

2010. jan. 9. 13:28
Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook