Valaki aki olvasta a Padlásszoba kis hercegnője című könyvet, légyszi segítsen!:) Mi a vége a könyvnek? (tudásbázis)
Miss Minchin az igazgatónő
Becky a cselédlány a sorstársa
Lotte,Ermengarde:iskolai barátnők
Crewe kapitány:Sara édesapja
Ram Dasz- az indiai
Gyerekkorom kedvenc könyve,évekig keresgéltem,mire végül meg tudtam venni nemrég :)
hát azt már nem..
a nevek kihullottak a memóriámból..:))
név szerint nem tudom..
Csak annyit: Volt a szigorú és lelketlen igazgatónő, aki miután úgy tudta, hogy a kislány elszegényedett.. nagyon rosszul bánt vele.. , volt az igazgatónő gyámoltalan.. húga,
.. egy kis cseládlány.. akivel mindenki rosszul bánt.. s a "kis hercegnőnél " talált egy jó szóra,
.. volt még 1-2 kis barátnője.. de nem tudom név szerint..
.. -a gazdag szomszéd úr indiai szolgája.. aki nagyon megkedvelte a kislányt..
ez nem hiszem segítene..
.. név szerint .. egyet sem tudok...:((
..ha jól emlékszem, miután az apukája halála után , szegény lesz.. a padlásszobába számüzik.. cselédsorban él..
a szomszédba odaköltözik egy titokzatos nagyon gazdag úr.. aki tudomást szerez a kislány sorsáról..s titokban segíti..
Ez az úr a kislány apukájának a társa volt.. a gyémántbányáknál.. s mindketten úgy tudták, h. csődbe mentek.. de közben nem.. ellenkezőleg..
A kislány apukája meghalt, a Bácsi meg súlyos beteg lett..
Mikor magához tért.. kerestette mindenhol a volt társának a kislányát..
Míg végül a szerencse folytán pont a szomszédban talált rá!
így a regény végére minden jóra fordult!
Már régen olvastam, de ha jól emlékszem, akkor valahogy kiderül, hogy van egy élő nagybácsi, aki magához veszi. Épp a kislányt keresi, igy ott a közelben bérel lakást. Igy véletlenül találkoznak és derül ki.
De lehet keverem:)
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Könyörgöm segítsen valaki, már nem bírom
- Szeretném, ha valaki a hercegnőjének hívna...