Vajdaságiak ismerkedjünk 2013 (beszélgetés)
Egy ismerősünk olyan helyzetbe került,hogy megeshet hogy utcára kerül.Nem tudja valaki hogy igényelhet e lakás,segélyt vagy hova fordúlhat szociálni???
Nem dolgozik,egyedül van,35éves és nincs senkije.
Ami az időjárást illeti úgy néz ki végre megérkezik a tél is. :-)
Saját előrejelzésem:
Pénteken feltámad az élénk észak-keleti,keleti szél és az esti órákban az eső is megérkezik.Lehülés veszi kezdetét.
Szombaton aztán markáns hisegfront 10fokos lehűlés,szél,sok eső várható.Vasárnap betör az északon felhalmozódott hidegtömb és marad is,már nem melegszik vissza.Vasárnap nappal 7fok,éjjel -1fok körül lesz és innentől kezdve folyamatosan hűl.A jövő hét elején már jönnek az erősebb fagyok és megláthatjuk az első hózáport is. :-)
Sziasztok! Él még a fórum?
Van köztetek Topolya vagy Szabadka környékéről olyan, aki szívesen barátkozna? Nem netes barátságra gondolok.
sziasztok!kevés idöm van felnézni,igyh a programokat sem tudtam megosztani...
mindenkinek azért szép hetet és jo pihenést majd május 1jére:-)
Szia, Lipe! Szép napot, vajdaságiak!
Jaj, Lipe, de összeválogattad a bajokat! (És a gázdrágulást még nem is említetted!)
Szia ! Ma este,majd csütörtökre és péntekre vissza tér a tél.Azútán újabb egy hét jó idő majd ismét tél,az egész március ilyen lesz.
Március 14-15 Esküvői kiállítás lesz Óbecsén a Panorámában.
Megtámadtak késsel egy doktornőt az egészségházban.Nagy lopás történt a szomszédságban és romlik a közbiztonság.
Àprilistól 15%-kos jövedéki adót tesznek az áramra ami nem kis összeget jelent,csak kérdés meddig türi még ezt a birka nép? A fizetéseket,nyugdijakat,segélyeket a jelenlegi szinten befagyasztják 2017-ig.
A tél imádóknak mint én,öröm.
Szeretem a telet! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Pasizzunk-csajozzunk - ismerkedjünk - építsünk kapcsolatokat
- Negyvenesek ismerkedjünk....
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, szerezzünk új barátokat
- 1984-ben születettek, ismerkedjünk..
- Debreceni kismamák ismerkedjünk! 2013-2014