Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vagdalthússal töltött zsemle recept

Vagdalthússal töltött zsemle recept

A Vagdalthússal töltött zsemle hozzávalói:
1 db 40 dkg-os vagdalthús

2 kis doboz májkrém

8 db zsemle

tej

10-15 dkg reszelt sajt



bors

szerecsendió


A Vagdalthússal töltött zsemle elkészítési módja:
A zsemléket félbe vágom, kiszedem a belsejét. A zsemle belét annyi tejbe áztatom, hogy enyhén pépes masszát kapjak. A vagdalthúst, májkrémet villával összetöröm, és az áztatott zsemléhez keverem. Sózom, borsozom, szerecsendióval ízesítem. /Ha több sajtunk van, akkor reszelt sajt is mehet a töltelékbe, esetleg krémsajt./ Az elkészült tölteléket visszarakom a zsemlékbe, reszelt sajttal megszórom, sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul.

Az ízesítést lehet variálni, ki mivel szereti. Mehet bele ketchup, mustár, pirosarany......


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A vagdalthússal töltött zsemle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook