Vágassak frufrut vagy ne? mit tanácsoltok? (beszélgetés)
én már beszéltem a fodrászommal:D
pénteken megyek!
miért ne?gyorsan hő a hajam,kell a változatosság:)
szerintetek legyek bátor?:)
kicsit attól félek,hogy megbánom...
én is szeretnék frufrut..de nekem nem magas annyira a homlokam,és ovális arcom van..szóval nemtudom eldönteni,hogy állna,de lehet,hogy bevállalom
v.mi ilyesmit szeretnék:
Szia!
Tavaly elott nyarra en is vagattam frufrut, olyan oldalasat, amilyenre te is gondoltal. Nekem eleg hamar elkezdett lenoni, elaludtam, sehogy se allt utana barmit is tettem ra. Szornyen nezett ki, alig vartam h lenojon :)) De azota elhataroztam, h soha tobbet nem vagatok :D
Vágass. Eltakarja a homlokon lévő pattanásokat.
Ha mégsem tetszik, újra megnövesztheted.
De jó neked, hogy választhatsz: legyen vagy ne...
Nekem sajnos kell, mert magas a homlokom, es hulyen all, ha nincs :D Ráadásul hullámos is, szóval van vele elég bajom... :(
Neked egyenes a hajad, könnyebben formázható... De sokszor csak a baj van vele :)
Sztem a frufru nem kényelmes, volt nekem is, nem szerettem.
De, ahogy te akarod...
én ilyenre gondoltam:
Énis már évek óta ugyanazt a fazont hordom.
Megértem, hogy meguntad. de ha nem fog tetszeni akkor elég rossz lesz neked.
Nekem egyszer levágták elég rövidre elöl. Hát nehéz volt vele megbarátkoznom, és mindig azt néztem, hogy éppen hogy áll. Szóval vigyázz, milyenre vágatod.
Én most elég jól lenövesztettem oldalt, de énis nagyon vágyom frufrura, csak én olyan elnagyoltat akarok, vagyis nem túl rövidet, (nemtudom leírni- kb: olyan mint a címlapokon azok az oldalrafésült kissé nagyobb frufruk).
És én kb: 1-2 hét múlva megyek fodrászhoz. Remélem nem rontja el. Vagy hű marad önmagához: nem változtat rajta semmit. :-(
Lehet máshoz kellene járnom?
köszi a gyors választ! az az igazság hogy könnyen kezelhető frufrut akarok, olyat amibe ha beletúrok, akkor már kész is van:) és ne túl rövidet mert akkor égnek áll mint az antenna.
szeeintem jövőhéten irány fodrász;)
és kikérdezem az ő véleményét is.
nagyon szép arcod van,úgyhogy nem hiszem,hogy egy fruru-akármilyenre is sikerül-elronthatná:).
Szerintem jól állna neked,és ha mégsem tetszik,egy hulllámcsattal könnyedén elcsatolható,bár szerintem erre nem lesz szükség:)
Viszont praktikusság szempontjából azért érdemes lehet átgondolni,így nyár elején.Nemtudom mennyit jársz strandolni,meg hasonlók,de olyankor azért elég nehéz kezelni,áll össze-vissza,nem biztos,hogy mindig mindenhol van lehetőség(tükör,hajszárító)beállítani,hogy arra fele álljon amerre szeretnéd:)
sziasztok!
arra kérlek titeket hogy megnéznétek az adatlapomon a képeket,és tudnátok valamit javasolni azzal kapcsolatban hogy vágassak frufrut vagy ne a nyárra, szerintetek hogy állna?
kis oldalra fésülősre gondoltam, nem pedig szögegyenesre a homlokom közepén.
nagyon szeretem a hajam, és félek hogyha levágatom, meg fogom bánni, de ami most van,nehezen kezelhető, eltakarja az arcom..meg szerintem nem is nagyon áll jól a mostani frizurám. adjatok tippeket!!! köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Száraz kézbőrre mit tanácsoltok?
- Az ember tűr és elnéz egy darabig, de ez már normális? Mit tanácsoltok?
- Pulikutyánknak van egy daganata, műtét vagy sem mit tanácsoltok?