2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok? (tudásbázis kérdés)
Azonnal vidd el orvoshoz!
Komoly baja lehet.
Ha meg nem komoly, akkor is kapsz jó tanácsokat és megnyugodhatsz.
( Remélem csak egy makacs vírus.)
ORVOS FELTÉTLENÜL!
Legalább is én ezt tenném! Utána ha nem mondana semmit kérnék másoktól tanácsot!
Hát ebbe a hányásos izébe én kb évente belle esek és edig mindig kórház lett a vége infuzióval.
Én minden hányos virusra igy reagálok de akkár egy gyomorontásnak is kórház lehet a vége...
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek az érdeklődést. Sajnos kórházba kerültünk,23-án este felhívtam az ügyeletet,azt mondták nem tudnak kijönni,de menjünk be a János kórházba és ott majd megnézik a gyereket. Azt mondták infúzióra kell kötni,mert fennála kiszáradás veszélye.Úgyhogy bennmaratunk,a szentestét is ott kellett tölteni egy párizsis zsömle volt a társaságunk,na meg egy kislány aki színtén ezel a problémával volt. Ma haza engedtek,mert lement a 2 nap alatt 4 zacskó infúzió és elkezdett inni az én kis drágaságom.Mostmár jobban vagyunk de még nem az igazi.
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!!
Én sem hallottam soha róla semmi jót! Sőt!
De tény, hogy azután, hogy adtam neki, már nem hányt. Na most hogy ez esetleg a kólát volt, vagy pedig attól, hogy már nem is hányt volna többet, azt nem tudom. Mindenesetre hideg kell hogy legyen biztosan, hogy sokkolja a gyomrot.
Doryka: hogy vagytok???
Remélem jobban!!
Biztos én is kipróbálnám, ha a gyermekem annyira hányna. Csak tényleg nagyon furának találom, mivel ez az első jótékony hatás amit hallottam róla.
Nekem műtét után, hányás esetén a hideg szénsavmentes ásványvízet ajánlották, annak vajon nem ugyanolyan a hatása?
Nekem is az orvos (is) javasolta a kólát. Eredetileg gyógyszertárban lehetett kapni, lehet pont ilyen esetekben. De ez csak az én véleményem, alátámasztani nem tudom.
Bvdt: igen tudom, hogy ártalmas, de akkor már úgy kétségbe voltam esve, hogy inkább adtam neki.
Doryka: nem tudom mennyit kellene innia, nekem sem sokat ivott, viszont sok aprót ivott. Kb ha 3 deci lement a nap folyamán akkor sokat is mondok. A kicsilányom egyébként napi 1,5 litert simán megiszik.
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- 2 napja húzták fel 5 éves kisfiam fitymáját! Nagyon fáj Neki!!!
- 4 éves kisfiam kb 1 hónapja mindent szagolgat. Percenként a kezét, vagy bármit amit megfog. Vajon miért csinálja? Vigyem el orvoshoz?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?