Vacsora 10 hónapos babának. (beszélgetés)
Vajból a tescoba lehet kapni a régi hagyományos tea vajat,én azt adok a lányomnak.
Tejet még nem kap(kapott).
Hány gyereket nevelték fel? Hamár itt tartunk? Mellesleg az akkori és a mostani orvos is azt mondta, hogy a lehető legjobb, mert a gyerek tudja, hogy mikor éhes, és nem az anyja, vagy az apja.
Egyél Te akkor ha nem vagy éhes és próbáld ki, hogy kötelezően megeszed azt amit nem akarsz ! Biztos, hogy utána rosszul leszel és minden bajod lesz. Ezt csinálod a gyerekeddel is?
Barnuskánk, a kis éhenkórász hiába van saját kajája, mindig eszik a miénkből is.
Általában 5-6 között kap uzsonnát (babajoghurt, tejbegríz vagy gyümölcs/túró), aztán még kunyizik egy keveset a tesók vacsijából (ma pl. lekváros, grízes tészta volt), 8-kor fürdés, fél9 körül 220 ml tápszer. Sosem adtam még neki reggel 7 előtt enni, nem is ébred fel azért, mert éhes, csak azért, mert jön a foga (háromfogú jelenleg). :-)
(Sajna, csak 5 hónapos koráig tudtam szoptatni.)
Gondolkodtam én is a főzin.
Most kapott kalácsot 6 óra körül egy kis vajjal,utána egy babajoghurtot,8-fél9 körül tápi kíváncsi vagyok tele-e a kisasszony pocija:)
Én is hasonlóan csinálom:)
Nincs betartott idő.
Ha éhes eszik.
Reggel megissza a tápit,és rá 1-1,5 órára ha mi reggelizünk abból is kap.
Ugyanígy van délben is,mindig kap a miénkből.
Köszi.Már nem tudtam elképzelni mi a baj:)
Anyukám mondta hogy biztos nem elég neki a tápi,vagy nem táplálja.
Sajnos csak 7 hós koráig tudtam szoptatni:(
Sziasztok!
Kérdezném hogy 10 hónapos babátok vacsorázik valamit.
Vagy csak tápszert,vagy cicit kap?És az elég reggelig a babónak?
Az én lányom átalussza az éjszakákat,de mostanában egyszer felébred hajnaltájt,eszik és utána visszaalszik.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Jót teszünk-e egy 5-10 hónapos babának, ha járatjuk anélkül, hogy ő maga akár mászni, állni is tudna?
- 1 hónapos babának adjak-e teát nagy melegben, és mit?
- 10-hónapos babának főzhetek tejbegrízt?
- Bébiétel evés 4 hónaposan, tápszeres babának...
- Hét hónapos babának mit adjak enni ilyenkor, mikor nem terem semmi?