Uzsoki vagy Szt Imre? Kinek milyen friss tapasztalata van? (tudásbázis)
Bocsanat a kesoi valaszert
megkerdeztem baratnomet, azt mondta, hogy csak jot tud mondani, mindenki nagyon kedves volt vele, pedig nem is volt orvosa.
egyedul a kajara mondta hogy nem jo
azt hiszem baratnom az uzsokiban szult.
ha gondolod erdeklodok nala
nincs mit
koszonom, neked meg sok sikert kivanok meg jo egeszseget Nektek
Köszi! :)
és gratula a babához
en csaszaros voltam.
egyebkent minden ugy ment ahogy megbeszeltuk, lestek minden kivansagom, azok is, akiet meg soha nem lattam,nem csak a dokim.
ez orvostol is fugg, hogy adnak e oxit, es a gatvedelem is.
szerintem ezt jo veluk letisztazni.
az en dokim dr Szigeti Katalin
amugy az oxi sokszor nem olyan rossz dolog nekem az elsonel adtak a vajudasnal a mavban, es megsurgette kicsit a dolgokat. neha nem art, mert nem jo ha nagyon elhuzodik a vajudas.
utobb az imreben akkor viszont kaptam elbol oxit, amikor vegztunk es az osztalyra vittel fel, az se baj szerintem mert segiti az osszehuzodast, es a tejci is hamarabb indul!
elsőkörben a szülőszobáról, ki volt az orvosod, szülésznőd? Ez utóbbit én választottam már, mert lehet, hogy az orvosom szabadságon lesz (emiatt is merült fel, hogy átmegyek az Uzsokiba, bár már a 30. héten vagyok).
pl mennyire tartották be, amit előre megbeszéltetek? Gátvédelem? Oxitocit adnak élből, vagy el lehet kerülni?
Köszi előre is :))
En a Szt Imrerol tudok csak meselni, ott szultem egy eve. Azota rosszabb biztos nem lett.
Nekem nagyon jok a tapasztalataim!
a szuloszobarol es az osztalyrol is egyarant csak jokat tudok mondani. Mire vagy kivancsi?
További ajánlott fórumok:
- A macskák a friss vizet szeretik, vagy az állottabbat?
- A Lenor vagy a Coccolino, melyik öblítő fejti ki igazán az illatát? Sajnos intenzív, hosszan tartó, friss illatot még nem sikerült elérnem
- Aki az Uzsokiban szült tágították-e kézzel? Meg lehet ezt beszélni előre, hogy NE csinálják?
- Zuglói Uzsoki Kórházban szülők írjatok! :)))
- Nem szeretek maradékot enni. Az ételt frissen, vagy sehogy....
- Uzsoki vagy János kórház