Uzsoki vagy János kórház (beszélgetés)
Sziasztok! Igaz én nem most már régebben voltam a János-kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán 6 napot /lombik bébi programban voltunk de, be kellett feküdnöm/ hát akkor borzasztó körülmények voltak!!!! 6 ágyasban voltam, februárban voltam nagyon hideg volt éjszaka amit csak tudtunk mindent magunkra vettünk!!! 2 fürdőszoba volt az egyik nagyon hideg és mindig volt meleg víz, a másik jó meleg és soha nem volt meleg víz! A zuhanyzó lefolyója el volt dugulva és terpeszállásban a zuhanytálca szélén állva lehetett zuhanyozni. A Wc undorító volt!!!!! És volt egy "gyakorlott" középkorú növérke aki nem tudta levenni a vért, csak háromszori szúrás után sikerült neki azt is a csuklómtól nem messze!
Üdv.
Lehet, hogy azóta változtak a dolgok!
Sziasztok!
Az első babámat a Jánosban szültem. Akkor meg voltam elégedve. Azt hiszem szerencsém volt, kétágyas szobába kerültem. A zuhanyzó, WC nem túl nagy élmény. A dokimakkor nagyon jó volt: Elekes Tibor. Nagyon odafigyelt ránk. A csecsemősökre és nővérekre már nem nagyon emlékszem, de különösebb problémám nem volt.
A második babát most dec végén szültem az Uzsokiban. Itt minden doki nagyon rendes volt, de a nővérek és csecsemősök között akadt egy-két érdekes. Szerencsémre bekerültem olyan szobába, ahol bent volt a WC és zuhanyzó. Egyébként azt hiszem itt se sokkal jobb a helyzet, mint a Jánosban. Ezt viszont egy-két éven belül felújítják.
2007 végén adták át De csak a szülőszobákat ujjitották fel!!!!!De ha
levisznek az elsőre a kórterembe 5-7ágyasak....van fízetős is ... és a zuhanyzó =öskővület wc-lepukkant!!kb 8 szóbára jutott a 2 zuhanyzó!!...a 2.on vannak a szülőszobák..hangulatfény,kád,zene,plazma tv....Tapló-gerinctelen orvosokkal és csecsemösökkel!! Pár jófej szülésznővel!!
sziasztok,
az uzsokit nem ismerem egy brátnöm szült ott egy pár éve ö meg volt elégedve.Én a jánosban de nem szertnék mégegyszer.negativ tapasztalatok voltak:az orvosok ált.normálisak a tiedet nem ismertem.2x feküdtem bent a terhesség alatt.nekem a csecsemösökkel voltak gondjaim,persze itt is volt kb 2 normális de a többség bunko,nagyképü és egyáltalán nem segitökészek.az osztályos növérek is aránylag normálisak voltak.a körülmények elég gázak de szerintem majdnem mindenhol.ha mákod van be kerülsz babás mamás szobába az 2-3személyes.nekem nem volt 7 ágyas korterembe voltam,van fizetös szoba is de ha elöször szülsz én nem ajánlom mert nagyon sokat tudnak segiteni a szobatársak is.meg a növérek se nagyon mennek be mert ugy vannak vele nem akarnak zavarni.elrisztani nem akartalak ki lehet birni de én el döntöttem legközelebb nem megyek oda.
Sziaszok! Én most 24 hetes vagyok, és én is a János Kórházban fogok szülni, de én a Dr. Varga Antalnál.
Ha esetleg valaki ismeri, vagy ott szült nagyon kíváncsi vagyok a véleményére!
Sziasztok!
SZült valaki az Uzsokiban Kalocsai Gézánál, vagy a Jánosban Molnár Dezsőnél?
Tudtok róluk infót? Akár jót, akár rosszat?
A válaszokat előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Uzsoki kórház szülészet -Tapasztalatok
- Zuglói Uzsoki Kórházban szülők írjatok! :)))
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Melyik jobb kórház nőgyógyászati osztályt illetően- Szt János vagy Szt Imre?
- Uzsoki kórház szülészeti osztálya
- Valaki tud ajánlani egy jó ortopéd szakorvost az Uzsoki kórházban?