Uzsoki kórház szülészeti osztálya (beszélgetés)
Mecsér Dr?
Én is azert szültem ügyeletesnél..
A második fiamat ott szültem,nem volt dokim,se szülésznőm.
Pár nappal szülés elött bementem,kértem egy tárlatvezetést a szülészeten: már akkor nagyon kedvesek voltak.
Egy éjjel beugrottunk,mert nem voltam jól (szülés elött pár nappal),na,aki akkor volt doki...Azt mondtam,ha ő lesz ügyeletben,mikor élesben történnek a dolgok,inkább összezárom a lábaim váltásig!
Mikor szülni mentem,remek brigádot fogtam ki,igaz nem is volt sok gondjuk velem,gyorsan ment minden.
Édes volt,hogy még a takarítónéni is beült az ajtóhoz és megkönnyezte a baba érkezését.
A doki kedves volt,a szülésznő imádnivaló. Épp volt egy tanulójuk,ő kísért zuhanyozni,na,miatta kényelmetlenűl éreztem magam,de csak a nagy segíteniakarás végett.
A csecsemősök szintén kedvesek voltak,és van szoptatási tanácsadójuk,aki tudott újat mondani!
A szoba árán kívűl senkinek nem adtam egy vasat sem,mert elveimbe ütközik,de így is le a kalappal (mikor úgy 3 hónapos volt a kicsi,a kinőtt babaruhákat vittem be hozzájuk,én így köszöntem meg).
Szia.. én csak ügyeletre mentem be a szülészetre de nagyon szépen meg van csinálva. Ott akartam szülni, de a választott dokimról kiderült, hogy egy pöcs, így a 20 héten váltottam. Szarabb a mostani kórház de tündéri az új doki..
Remélem Te szerencsésebb leszel..