Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Szia!
Utánaérdeklődtem - igen, még mindig van. Minden hónap első keddjén 13 órától.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy még mindig van szülőszoba látogatás Karcagon?
Nagyon szívesen. Bármi kérdésed van, írjál!
Kombinált tesztet nem végeznek, mint Hilarie írta Eda sincs, de van homeopatia.Bármi kérdésed van, nyugodtan írj.
Köszönöm szépen! :)
Gratulálok a kicsihez!
Szia! Én tavaly szültem Karcagon, így az akkori dolgokról tudok csak nyilatkozni. Kombinált tesztre nem emlékszem, mi nem csináltattuk meg. (Az orvosom azt mondta, a teszten belül az eredményt főleg az ultrahang határozza meg, amihez pedig neki is megvan a papírja, csak nem csinálja. De meg szokta nézni, ami kell hozzá.) Eda nincs, van viszont homeopátia. (Persze ez pluszba.) Én a rossz szemem miatt ezt választottam, s az első gyermekemet 3 és fél óra alatt megszültem.
Sziasztok lányok!
Régen írtatok, de hátha tudtok segíteni, azt szeretném kérdezni, hogy végeznek-e a karcagi kórházban 12. heti kombinált tesztet és a igen, akkor mennyibe kerül?
És akkor már ezt is megkérdezem: van-e Karcagon lehetőség szüléskor EDA-t érni? :)
Köszönöm! :)
Köszönjük!
Igazán nagyon örülünk neki!
Gratulálok! Nagyon jó eredmény! :)
Igen!
Összesítettben a 2. hely. Nagyon szép eredmény országos viszonylatban!
Újszülött ellátás kategóriájában szintén a 2. hehy.
Köszönöm mindenki szavazatát!Sok puszi érte!:)))))
Gratulálunk! S azért az se felejtsük el, hogy összességében is második lett az osztály! Az is nagyon szép eredmény! :)
Köszönjük mindenki szavazatát!
Osztályunk, az "Év szülészete2012" Babaszoba.hu internetes szavazásán a felszereltség és környezet katgóriában: az első helyezést értük el!
Nagyon szépen köszönjük!!!:))
Nagyon jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!:)))
Én már szavaztam én is most szültem május 4-én és mindennel megvoltam elégedve igaz császárral de mindenki segitökész volt és segitettek a szoptatásnál is :) Teljes mértékben megvagyok vele elégedve az elsö fiamat is itt szültem 8 éve és ha rászánjuk magunkat akkor egy harmadikat is bevállalunk akit ugyanitt szeretnék szülni :)
Én már szavaztam :) S mindenkinek csak ajánlani tudom a karcagi kórház szülészetét. Július 9-én született meg a kisfiam, s mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Rengeteg rémtörténetet hallottam arról, hogy a magyar kórházakban milyen undok csecsemős nővérek vannak - én ebből semmit nem tapasztaltam. S nemcsak velem, hanem minden anyukával ilyen kedvesek voltak. (Akadt olyan, akivel éjszaka a csecsemős állt a zuhany alatt, s segített kimasszírozni a csomókat a melléből.) Nagyon családias volt a hangulat, rengeteget segítettek, hogy mit hogyan csináljak a picivel. S ezt ezúton is köszönöm!
Nagyon lemaradtunk az "Év szülészete2012" szavazásán.
Jelenleg az 5. helyen állunk.
1292 szavazat érkezett eddig.
Szülőszoba kat.:14
Újszülött ellátás kat:8
Felszereltség kat:7 hely.
Remélem pozítiv irányba fog még 31-ig a szavazás változni.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm!!!
Én szavaznék, de ebben a témában még nem tudok nyilatkozni. Majd jövőre! :)))
Az „Év szülészete2012"internetes szavazáson jelenleg a 8. helyen állunk.
A hónap végéig még lehet szavazni!
Kérek mindenkit, aki még nem szavazott kórházunkra, tegye meg!
Köszönöm!
Biztos, hogy minden rendben lesz, és nemsoká karodba zárhatod gyermekedet.
Ne félj!Segítünk!
Természetes, hogy tartasz a szüléstől, hiszen nem tudod, mi vár rád, nem ismered a helyzetet és hogy a tested hogyan fog reagálni rá. Viszont félni tényleg nem szabad, max. izgulni, és nagyon-nagyon várni a pillanatot, mikor végre karodban tarthatod a gyermeked. Válasz valakit, aki veled lesz a szülés alatt( férj, családtag stb.), szerintem sokat segít a jelenléte. És bízz a kórházi személyzetben.
[link]
Olvad el ha érdekel. Semmi rosszat nem írnak benne! :)
Ne félj, mert ha úgy mész oda, hogy ez nagyon szar lesz....csak a babádra gondolj, ő majd ad erőt!
Biztosan mindenki azon lesz, hogy minél kevesebb fájdalmat kelljen átélned! Légy pozitív, minden rendben lesz!
Egy 24 hetes, szintén parázó kismama. :))))
A legfontosabb, hogy ne félj!
További ajánlott fórumok: