Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szia Bogi:)
Jó, hogy benéztél, te is hiányzol már!
Juj, az a téma nagyon érdekes.:-)
Csajszik írtam privit (mind 3-atoknak ugyanazt), őszinte választ kérek priviben.
Judit,ami a nálam van az a kineziológiáról szól.Életrajzi könyv egy magyar hölgyről.
A másikról Vera tudna mondani valamit,mert én nem ismerem még:)
DE most is mondom,egy ilyenre el kellene mennünk!
Dana még szerintem kicsi hozzá.:-) Én nagyon szeretem ezt a mesét. Majd most lesz a mozikban az utolsó rész.
A 3 betűs benzinkúton, zöld színe van és Shrekkes zászlók lógnak rajta. Nem az a 3 betűs aminek részvényei is vannak. A nevét nem írhatom le.
5 ezer forintos tankolásonként kapsz egy sorsjegyet és ha azt lekaparod nyerhetsz ceruza bábot vagy shrekes lejátszót. Egy ceruzabábot nyert a párom és mivel ez be van csomagolva nem látszik mi van a zacsiban így ez zsákba macska. De a lényeg Dominak tetszik.
A pohár meg 8 bélyeget kell összegyűjteni, vagyis 5 ezer * 8 db. A pároméknál ott van tankolókártya a céges kocsira és legalább napi 2-t hozz mindig. Így jött össze.
Naplómba rakok képet róluk, szerintem tök jók. Nem Dominak hanem nekünk lett.:-)
Sziasztok csajok!
Én is idejutottam. :) Mármint a géphez, mert Martinkával szobafogságon voltunk a szél miatt és képtelenség mellette akár csak felnyitni a laptop tetejét.
Napló ügyben és sem tudom ki a fene olvashat. Csak úgy jönnek-mennek az olvasók.
Egyébként Beának igaza van, nem nagyon mertek mit írni erre a bejegyzésre.
A nevetséges, hogy sok ember nem meri vállalni a véleményét vagy csak teljes inkognitoban. Szánalmas inkább nem is nevetséges.
Hol volt a shrekkes akció.
Én lemondok róla a kiscsajszik javára. :) Gondolom Lili vagy Dana jobban örülne neki. :)
Vihar hozzánk is elért délután. Kapkodtam ám én is le a virágokat.
Anyós virága képzeljétek megy tönkre (amit szülinapomra kaptam). Holnap bocsánatot kérek tőle, hogy fikáztam (mármint a virágtól). Meg utánanézek, mit szeret. :))))) A virág nem tehet semmiről amiről anyós viszont igen! :D
nem írtam még
babot szedtem,meg a virágokat a vihar elől
vacsorázok aztán megírom mi volt
puszi nektek
Írtam a naplómba, hogy összejött a pohárkészlet a Shrekkes. Most számoltam, hogy 40 ezerért kell tankolnod, hogy összejöjjön 1 db. Nekem meg 4 db van. Hú mennyit ment a Szilárd értük.
Jó szívem van viszont: Szeretne valaki egyet?
Minden oké volt a kórházban?
Gondoltam ám rád!!!!
Amikor indítottam a másik naplómat akkor már csodálkoztam ,hogy csak ennyien jelölték. Ma meg 5 ember jelentkezett, egy priviben, hogy olvas.
A sima naplómat, meg fogalmam sincs ki az a 42 ember. Talán 15-20-at tudok.:-S
Annyira utálom ezt, hogy nem merik vállalni, hogy olvasnak.:-(
Látod Judit,42 embernek kedvence vagy a naplódban,de csak 5 hozzászólás érkezett a témához!
Mégis a másik tábor a többség.Miért?
Vagy rosszul látom?
megjöttem,elfáradtam nagyon
szörnyű az a kórház,jobb nem bekerülni:(
Sziasztok!
Örülök nagyon, hogy Bogiék rendben megérkeztek. :)
Judit, írtam megjegyzést a naplóbejegyzéshez.
Örülök, hogy minden rendben volt Bogiékkal.
Csajok, írtam egy eléd durva bejegyzést a naplómba. Szerintetek? Véleményetek?
:)
Örülök, hogy minden rendben ment!
Sziasztok!
Bogiék rendben odaértek,minden okés volt az úton.
Kende aludni is tudott a vonaton.
Nagy az öröm Miskolcon:)