Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete? (beszélgetős fórum)
Én holnapután szülök a Jánosban. Császározni fognak, az első babám is ott született szintén császárral.
A higiénia hagy nem kevés kifogásolni valót, de a vajúdók/szülőszobák tiszták,és az 1 ágyas kórtermek sem olyan vészesek.
SAJÁT véleményem szerint felesleges pénzkidobás félmillát kidobni 4 napért...
És azt ne felejtsük, hogy a kora-részleg nagyon jó.
De bármikor választhatsz dokit,és megfelelő összegért bárki elvállal...
Szia. En 4 eve a Kutvolgyiben szultem a kislanyomat. Akkor meg nem volt magan. Csak jokat tudok rola mondani!!! Viszont, ha nalunk jonne a masodik baba, akkor nem mennek oda... En ugy tudom 4-500 e. egy szules ott most. Az horror! Nekunk!
A Janosrol nem hallottam sok jot sem akkor, sem most. Sok sikert a dontesben!
Kútvölgyi szülészetén dolgoztam évekig...
amióta magán lett nem tudom mi a helyzet, de azt tudom, hogy az ottmaradt régi kollégáim mind egy tündérek és nagyon szeretem őket a mai napig.
dönthetsz bárhogy, da legjobb, ha a szívedre hallgatsz!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék tapasztalatokról, tanácsokat s szívesen fogadok stb...
17 hetes várandós vagyok, sajnos elég bonyolult eset és nagyon szeretnék biztos "kezekben" szülni. Programozott császáros leszek az biztos az egészségem miatt. A magándokim kjelentette 100 000 lesz, plusz a férjemmel fizetős szobába mennénk a Jánosba, de akkor már azon agyalok lehet jobb lenne a Kútvölgyibe valamivel több pénzért, mert ott aztán azért normálisabb ellátást is kapok, kapunk, plusz TISZTA. A Jánosról borzalmakat hallok és olvasok...egyre jobban nem szeretnék ott császárra kerülni. :( Sajnos a dokimmal sem vagyok maximálisan megelégedve, de első gyermekes kismama révén azt sem tudom kb 17-18 hetesen átvenne-e más orvos? Tapasztalatok? Tanácsok? Mik a véleményetek? Köszi
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Kútvölgyi kórház szülészetéről tud valaki valamit?
- Kútvölgyi kórház szülészete...