Kútvölgyi kórház szülészetéről tud valaki valamit? (beszélgetős fórum)
Szia!
Ugyan én nem tudom hogy a Vida doktor úr hogy s miként rendel de a következő babónkat én is nála szeretném szűlni.Én is rengeteg jót olvastam innen onnan.Szerintem(legalábbis én így szeretném) hogy kérdzezd meg valakitől a telefonszámát,és csak mondd hogy sok jót hallottál ismerősöktől és szeretnél egy időpontot kérni ha a doktor úrnak is megfelel(szerintem nem fog nemet mondani).Pár helyen úgy olvastam hogy ő is inkább a korházba hívja a pácienseit. Sok sikert!
Sziasztok!
Én is a Kútvölgyiben szeretnék szülni. Tudja valaki, hogy magánrendelése ott melyik dokinak van? Sok jót hallottam és olvastam Vida doktorról.
A korházon keresztül lehet őt elérni?
Sziasztok!Én is a Kútvölgyiben szültem, igaz nem mostanában.Az elsőt 200-ben, a másodikat 2002-ben.
Mindkettőt Vida Gábornál.A tesóm is nála szülte a két gyerkőcét, a másodikat 2008 májusában.Csak jót mondhatunk róla, és a kórház többi orvosáról és nővérkéjéről.Vida doktor mindig kedves, és segítőkész volt, de soha nem az a nyalizós, nyálas fajta.Pénzt soha nem kért, de amit adtam azt megköszönte.Bármi nyűgöm volt, Ő viccesen, kedvesen segített.A szülésznők is lesték minden kívánságom, bár nem sok volt.A csecsemősök sokat segíttettek a szoptatásban, és a fejésben.Igaz én még nem az átalakított szülészeten szültem,csak a sima függönyös, zöld csempés változatban, de nekem nem ez számított.Ha még egyszer szülnék(ami nem valószínű) akkor is csak itt, csak náluk.
Jajjj, az nagyon jó lenne!
Én most a Szatmáry doktorhoz járok,de ő már csak rendel ott,szülést sajna nem vállal már...
Hello!
Én ott szültem a 2 lánykámat, és tudok neked ajánlani dokit is, ha még ott dolgozik, de szerintem igen...Priviben megírom! Én szerettem az osztály, mert pici volt, nem volt nagy nyüzsgés.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Kútvölgyi kórház. Valaki aki szült már ott, leírná a tapasztalatait?
- Kútvölgyi kórház (Dr.Hegedüs Tibor) Van valakinek tapasztalata róla?
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Kútvölgyi kórház szülészete...