Utánvéttel rendeljek iPhone-t? (tudásbázis)
usa-ból simán hoznak ennyiért.
csak arra ugye itt nincs gari :S
az imei meg olyan, hogy érted, én is tudok neked küldeni olyan imei számot ami jó :))
aztán ha a telefont feldugod az itunes-ra, lehet hogy kiírja hogy nem nyert :S
szóval rizikós...
én nem vennék, de ha ennyire pont ilyen készülék kell, és ennyire nem tudsz egy kicsivel többet rászánni (160-ért már kapsz hivatalosan is), akkor kockáztass...
és eu garancia van rajta?
csak mert ha amerikai, és valami baja van, akkor az ciki.. főleg így, hogy vakon veszed (a futárnál max annyit tudsz csekkolni, hogy van valami a dobozban, ami iphone-nak néz ki)
Hát,ha 120 ezret nem sajnálsz egy telefonra,az utikóltségen már ne spórolj!Mlyen telefon az?
Egy iphone 4-et,öt hónaposat adtam el 65-ért,s azért is érte jöttek !
Elvileg igen.
Viszont hozzám érkezett már úgy csomag, hogy a futár nem engedte kibontani. Nem is vettem át, ment vissza feladónak.
Szisztok!
Légyszi segítsetek,találtam egy Iphone-t és utánvéttel kellene idehozatnom.Vatera futárra gondoltam és 100.000-ig bebiztosítva.Ez így elég megbízható?A másik ami fontos:Utánvétnél mielőtt megveszem kibonthatom és ha pl:clone vagy nem stimmel valami visszaviszi a feladónak?
Sose vettem még így semmit
További ajánlott fórumok:
- Mi van akkor ha rendeltem valamit az interetről utánvéttel, de nem veszem át?
- Én adtam fel utánvéttel csomagot. Szerdán átvették, kifizették. Az árát mikor kapom meg?
- Vateráról rendeltem utánvéttel, és még nem jelentkezett az eladó. Lemondhatom a rendelést?
- Szerintetek milyen méretet rendeljek?
- Hogyan kell postai utánvéttel csomagot feladni?
- Honnan rendeljek rajzoláshoz grafit ceruzákat es színes ceruzákat?