Utálom, hogy mindig idősebbnek néznek, 35 vagyok, nem 40.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kit jobban, kit kevésbé visel meg az élet. Ránk íródik hogy élünk, hogy érezzük magunkat. Van olyan az életmódunkon amin tudunk változtatni, sajnos nem biztos hogy mindenen. Nem az számít hogy mennyinek néznek, hanem hogy hogy érezzük magunkat, és mit tudunk magunkért tenni.
Engem néztek már fiatalabbnak, idősebbnek is a koromnál. Nem érdekel.
Mennyinek érzed magad?
Ha jó a frizurám, 10-15 évet letagadhatnék, de nem is érzem magam 70-nek. Azért nem tagadom. Sokat jelent az öltözködés is.
Azért érzed hogy közeleg a 40-es öregkor
Megnyugtatlak, volt 40 éves barátnőm/de diszkrét vagyok/
Engem meg fiatalabbnak néznek a 100 évemmel.🤣
Pláne, ha le merek ülni a zsúfolt buszon piacról jövet.
Én is idősebbnek,
Annakidejénn szétbszott a sok gyóccer, amik megmentették a szr életemet....
az a vicc, hogy fiatalabb koromban engem is inkább idősebbnek néztek, és ahogy idősödtem, fiatalabbnak.. :D
szerintem idővel tudtam viselni a ruhákat is. egy jól megválasztott haj és annak színe is nagyon sokat számíthat, illetve fogytál-híztál-e. én pl amikor többet fogyok, az engem öregít, mert az arcomon nagyon meglátszik.
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok irigy, de utálom kölcsönadni a személyes tárgyaimat...vagy elhagyják, vagy tönkreteszik ....
- Miért néznek sokkal idősebbnek a koromnál?
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Húsbolti eladó vagyok és lenéznek a munkám miatt. :(
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?