Miért néznek sokkal idősebbnek a koromnál? (beszélgetés)
a vörös és fekete hajú lányok egy időben mindig többnek látszanak a koruknál.
hiába veszed egyszerűre a formát, ha nem áll jól, mert öregít, akkor magadtól is változtathatnál.
mondjuk menj el egy Átváltoztatjuk szalonba és ott elmagyarázzák, hogy Neked mi áll jól, smink, frizura és színek.
fiatal vagy, öltözz és viselkedj fiatalosan :))
na ez megint szar link, talán ez
itt egy másik.
tehát ne csinálj ilyen szétválasztást, amivel bekeretezed az arcod, viszont hagy egy "kopaszodós" csíkot ami választék ugyan, de nem szép, hanem
1. mosd, balzsamozd stb akármi, amit szoktál
2. kicsit töröld át törölközővel
3. húzz egy vonalat a vizes hajba kb a füled fölött körbe, mintha meg akarnád skalpolni magad, és a fölötte levő hajakat óvatosan fod össze, gumizd fel a fejed tetejére egy coffba
4. körkefével tincsenként (!!) a lelogó vizes hajakat szép ívesre szárítsd be, úgy hogy először merőlegesen elfele húzod a fejedtől a hajszárítót, majd a végén kicsit lefele, és követed a kefét a hajszárítóval, mintha egy gömbívet rajzolnál. biztos láttad már, hogy csinálja a fodrász.
5. ha teljesen száraz az alsó rész, bontsd ki a gumit, és még egy "sávot" engedj le körbe, a többit megint fogd a fejed tetejére, és ugyanaz.
6. a végén a feje búbján levő hajat először merőlegesen fölfele, de nem teljes száradásig, hanem utána a fejbúbtól előre szárítsd, szépen gömbölyítve a kefével, hogy szinte a 'szemedbe hulljon'.
7. utána érdemes hajvasalóval óvatosan a fölső rétegen végigmenni, de nem mindenkinek kell, ha neked is olyan drótszerű a hajad, mint az enyém - annak látszik -, akkor bizony kell.
8. kevés hajlakkal berendezni a frizurát és nem moccani 5 percig, amíg ki nem hűl a haj.
a végeredmény rettenetes karizomláz és szuper frizura! :)
de a színt továbbra sem támogatom!
így?
a bal fölső sarokban levő képre gondoltam, ami tuljdonképpen paris hilton. de ez lényegtelen, amit hangsúlyozni akartam, az a fejbúbról lefele előre, a homlokna induló és szépen oldalra gömbölyödő tincsek, illetve a rétegeltség.
van akit fiatalít
engem sajnos nem, valamiért
Köszi a linket, sajna nem tudom megnyitni.Áááááá! Grrrrr!:(:(:(
Később megpróbálom, hátha sikerül...
egyébként én is vörös voltam évekig, és meguntam, hogy idősebbnek néztek
azóta barna a hajam, ez az eredeti
és nagyon jól áll
nézd meg jól ezt a képet:
a lényeg, hogy a haj a fejtetőről jöjjön elő, nézd, hogy hullanak a homlokba a tincsek. próbáld meg a következő hajmosásnál a fejed tetején levő tincseket körkefével előre szárítani, hogy úgy essen, ahogz a képen van. máris látni fogod a különbséget!
tehát NE válaszd szét és a homlokod széle mentén vezesd a hajad!
szóval szerinted azért mert 50-es évekbeli a stílusom, ez idősebbít?lehet, nem vitatom...
De ettől függtelen hogy öregít, amúgy jóláll?:):):)
Egy kis hiúsági kérdés:):):)
akkor lehet, hogy le kellene vágatni?
olyan a képen mintha rövid lenne
de olyan jól néztél ki
szerintem a rövidebb jobban áll
További ajánlott fórumok:
- Tényleg többnek nézek ki a koromnál?
- Hogyan nézhetnék ki idősebbnek?
- Aki fiatalabbnak néz ki a koránál, az tényleg tovább él, mint aki idősebbnek néz ki?
- Olyan nők, akik közel 40 évesen vagy később szülnek, azok sokkal fiatalabbnak néznek ki ahány évesek. Mi lehet az oka?
- Utálom, hogy mindig idősebbnek néznek, 35 vagyok, nem 40....
- Milyen típusú borotvát ajánlanátok idősebbnek?