Régen idősebbnek hazudtam magam, most meg már le kell... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mikor fiatalabb voltam, idősebbnek néztek...
Most meg vmivel fiatalabbnak néznek..
Tök jó!
Nennyit számít a hajszín!
🙃😁👍😁🙃
Mikor elkezdtem személyigazolvány felmutatásával buszozni, akkor az ismerős buszsöfőrökön láttam a meglepődést, és mondták is hogy nem létezik hogy már ennyi vagyok.
Egyébként soha nem téma a korom. Engem nem is érdekel, csak ne fájjon.
Nem sokan kérdezgetik tőlem hány éves vagyok,,de ha úgy hirtelen nekem szegezik nyilván látják az arcomon a"hülye nézést":))
Nem azért mert olyan nagy titok ez,,csak akire tartozik tudja,,másnak meg mi köze hozzá .Ez nekem a fura kérdések kategória.
Miért kell letagadni? Talán jó neked ha azt gondolják rólad hogy de ramatyúl néz ki ennyi idősen?
Ha többet mondanál inkább, akkor azt mondanák, ennyi idősen milyen jól nézel ki.
és ez mire jó?
engem általában 5-8 ,vagy akar 10 évvel is fiatalabbnak néznek,idegenek letegeznek/néha jó érzés,néha nem/.
Viszont ha arra kerül a sor,hogy be kell valljam a koromat,vagy szimplán csak valaki rákérdez,szégyen nélkül mondom az igazat. szóval nem értelek :O
Szerintem maradj is annyi, vagy 20-25 évet.
Mi itt imádjuk a pipi husikat.
Kb. mióta betöltöttem a 30-at, viccelődök azzal, hogy haha, mostmár visszafelé kell majd számolni a következő születésnaptól, vagy hogy ezentúl sosem fogok 30-nál többet mondani ha kérdezik. Egyébként nagyon ritkán kérdezi meg bárki is, és volt már, hogy 4-5 évvel kevesebbet mondtam, de utána mindig rosszul érzem magam, amikor elhiszik :D
Mondjuk Libikóka verziója most jobban megtetszett :DD
Nem ,nem , mondjál most is többet,,sokkal.
Azt fogják gondolni hú de jól tartja magát:9
Viccen kívül,,ki kérdezgeti és ha kérdezik is ,,na bumm:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan nézhetnék ki idősebbnek?
- Aki fiatalabbnak néz ki a koránál, az tényleg tovább él, mint aki idősebbnek néz ki?
- Miért néznek sokkal idősebbnek a koromnál?
- Utálom, hogy mindig idősebbnek néznek, 35 vagyok, nem 40....
- Hogy változtassam meg magam olyanra, mint régen voltam?
- Milyen típusú borotvát ajánlanátok idősebbnek?