Utálom, hogy egyesek minden fórumot széttrolkodnak! (beszélgetős fórum)
ha az igazi nevuket kelle hasznalniuk akkor biztos nem lennenek olyan "hosok"!nevtelenul konnyu.
sajnos sokan szeretnek mas emberekben vajkalodni!holott lehetne kedvesen,udvariasan is elbeszelgetni egymassal!de ez egyeseknek tul nehez ,mert masik kifikazasaban,lehuzasaban latjak az oromuket!
Vagy lehessen kikapcsolni a hozzászólást, mint FB-n. Ott szintén lehet névtelenül topicot nyitni, nyilván nem véletlenül.
Lényegében úgysem tudsz meg semmit az illetőről. Közösségi oldalon sokan nem szeretnek magukról túl sok infot megosztani.
Akkor lehet h ott van a különbség.
Én most jelölgettem kíváncsiságból azon az oldalon amit linkeltél. Mindenhol elfogadta. Én Chrome-ot használok.
Egyetértek, a változtatás óta én sem írtam ki vallomást.
Lehet má jelölted anno", lehet már bejelölted egyszer ?
Úgy értem h nem tudom megjelölni azt h nem baj, vagy pedig h térdepelj kukoricára.
De az is lehet, h a te böngésződ másképpen működik.
Én most firefoxot használok.
Én be tudom jelölni ,
Úgy érted csillagozni?
A 150. oldalra, és attól korábbiakra értettem.
Itt pl. [link]
Szerintem nem volt jó ötlet, hogy hozzá lehet szólni a vallomáshoz. Lehet valakinek jól esik kiírnia magából valamit, de egyáltalán nem akarná, hogy azon bárki csámcsogjon, arról véleményt mondjon, tovább cincálja őt vagy a témát.
Még érdekesebb, van amelyiket meg lehet jelölni, és van amelyiket nem.
Most kíváncsiságból visszanéztem 150 oldalt, tényleg igazad van, nem lehet megjelölni sem.
[link]
Igen, ezért nem értem a változtatást .
Mikor a változtatás előtt vallimást írtam ki, pont azért tettem, mert nem lehetett hozzászólni.
Ha hozzászólást várok, fórumot indítok.
Nem úgy volt, hogy eleinte a vallomásokhoz nem lehetett hozzászólni?
Alapelképzelés szerint ez volt a különbség.
Kezdetek óta ismerem a hoxát. Voltak kihagyásaim,de emlékszem milyen volt régen. Nekem az életem változtatta meg sok évvel ezelőtt. :)
Bátran leírtam, hogy miben élek, és segítséget kaptam és egy nagyon jóbarátra leltem. Ha nincs a hoxa, lehet ma már nem írnék itt. :)
Talán csak annyi, h a topichoz nagyobb esély van h hozzászólnak. Vannak vallomások amik elsűlyednek évekre. Van amelyikhez évek múlva szólnak hozzá. Van amelyikhez soha.
Én azt nem értem, mi a különbség aközött, hogy valaki anonim topicot nyit, vagy vallomást ír ki? Van egyáltalán??
Amíg nem volt lehetőség névtelenül fórumot indítani, addig azok, akik nem akarták felvállalni a topikot, csináltak egy friss regisztrációt. Az sem volt jobb. A trollok mindig megtalálják a lehetőséget.
Ha van véleményed, kérésed, kérdésed, legalább a nick neveddel vállald.
Egyetértünk.
Én ezt egyszer szóvá tettem. A kedves moderátor mindjárt eligazított, hogy mindenkinek joga van anonim fórumot indítani.
Kedvencem, amikor az anonim fórum indító egy neki nem tetsző hozzászólás után kijelenti, hogy ki és miképp szólhat hozzá a fórumhoz.
A troll olyan emberke, aki direkt provokálja a fórumozókat. Szándékosan generálja a feszültséget. Ugrásra készen várja a reakciókat. Mindenre van válasza, persze tudja jól, hogy a fórumozók ugranak rá. Erre mondják azt, hogy etetik a trollt. Pont a többi fórumozó táplálja a hozzászólásaival. A troll ezt nagyon élvezi, és tovább provokál. Általában ráérős emberek a trollok. Korábban volt itt valaki, a trollok trollja. Sajnos én sem tudtam megállni, hogy ne „etessem”. Többnyire a trollok a süllyesztőben végzik. Nem tartom őket viccesnek.
További ajánlott fórumok: