Kérdések, amik miatt nem érdemes külön fórumot nyitni. (beszélgetés)
Ezt ők tudnák megmondani.
Esznek a cápák elég embert?
Na és a te poharad félig tele, vagy félig üres?
Veszek bárhol nyers krumplit, megpucolom, felvágom és olajba vagy tepsibe megsütöm.
Már régen nem csak kétféle krumpli van;)
Fagyasztottat nem veszek, mert nagyon drága.
Majd szétnézek má a nagyüzletbe a Városba .
Van olyan,,midenhol,,amit nem kell olajban sütögetni.
Bele a tepsibe,,és sütőben megsül hamar.
Mind finom.
Nem olajos.
Melyik féle , fajta kompért' szoktátok sütni, zsírba, olajba?
Amit mustárral, majonézzel STB, szoktatok enni.
Megnyugtat, hogy nem csak én tapasztalom ezt. Egyben nyugtalanít is, mert nem tudom, miért van ez.
Nem tudom, én eddig csak magamban fortyogtam. De jó megtudni, hogy nem velem van gond.
Ahh, de bosszantó! Vajon miért van ez?
Már 5 petc múlva sem adja be, ha a cikk pontos címét beírom. Véletlenül becsuktam, és nem tudtam elővenni. Privát üzemmód meg ellenem dolgozik.
Nem, ez mással is előfordul.
Én pont magamról gondoltam hasonlóakat, hogy bénán teszem fel a kérdéseket. Örülök, hogy véletlenül belefutottam ebbe a hsz-be.
Csak nekem nem barátom már a Google? Sok dolgot egyre nehezebben találok meg. Előző héten olvastam egy cikket, és most hiába kerestem rá többféleképpen, nem találom nem csak a konkrét cikket, hanem a témáról szóló más írást sem. És ez mostanában többször előfordult. Okos barátom pedig, a ChatGPT összevissza beszél. Akárhányszor megkérdezem ugyanazt, mindig mást válaszol. De azt határozottan állítja. Én vagyok ilyen béna?
Igen. Még növendék fa ez.
Nekünk sose volt fánk, mert egyedül én szerettem. Néha kaptam pár szemet innen-onnan. Most meg azért nem ültetek mert ilyenkor is sok gyümölcsöm van, ezt se győzöm megenni. Pluszban még rámerőltettek egy feijoa tövet is, azt csak el kell tavasszal ültetni.
Igen. El volt téve a legtöbb. Nálunk azt nyári konyhának nevezték, ott főztek nyáron.
Kamrába keményen betéve is megérik.
Kicsi koromban nekünk is volt fánk. Azon volt sok, akkor kezdett jó lenni, miután már volt enyhe fagy.
Múlt hétvégén,,becsületesen elosztottuk mind a 2 szemet ami volt a fán:DD
Mikor ettél utoljára naspolyát?
Készíthetek rólad egy fotót?
---Hogy emlékezzél rám?
Nem. Csak nagyítás céljából.
Miért gondolod hogy tüzel a kutyád?
---Mert fogy a szén a pincéből.
Milyen nőket szeretsz?
Szép, okos, gazdag?
---Meztelen.
Valaki meg tudná mondani, mely üzletekben forgalmazzák az 1 kg-os Frei Espresso szemes kávét?
Intersparban, Aldiban, Eurofamilyben megszűnt. Rendelni nem szeretném, ha nem muszáj.
Hogy-hogy a teflan a láboshoz hozzá tapad?
További ajánlott fórumok: