Mi értelme van, hogy minden egyes vallomásnak külön fórumot lehet nyitni? (beszélgetés)
Sajnos ez a fejlesztés nekem sem nyerte el a tetszésemet.
Értelmetlennek tartom, és csak a topikok számát gyarapítja, sok bába közt meg elvész a gyerek. Értem én, hogy csak fussam át, meg egyebek, de őszintén szólva se kedvem se türelmem, hogy kimazsolázzam az értelmesnek tűnő témákat. Tudom, akkor el lehet slattyogni, meg szedjek hangyát.
Bocs Hoxa, én így látom.
Az ilyenek legtöbbjéből egy is elég. Bocsánat, ha próbálok kicsit igényes lenni.
Az is igaz, nem az én oldalam, és nem az én dolgom lenne ilyenre figyelni.
Igen, a vallomásoknál, de sajnos itt meg fórumot nyit róla.
Meggyőződésem, hogy ugyanaz a személy ontja itt a hülyeségeket. Pl, hogy táncosnőként mekkora nagy qurva. Kit érdekel...
Van ilyen is, és volt olyan is már, hogy kb.5 db volt valóban fórum, a többi mind vallomás.
Tényleg elég lenne csak a vallomásoknál látni ezeket.
Igen itt 5. az előző oldalon 10 és az azt megelőzőn 12.
Reménykedjünk, talán kevesebb lesz.
Köszönöm a bizalmat! :)
"Egy friss regesnél, már kezdek gyanakodni általában. Az anonim fórumoknál leginkább nem veszem komolyan a kérdést.
Ezek a vallomásos fórumok, pedig olyanok mint a Mounika sóóóó"
Ezzel egyezik a véleményem.
Csak ahhoz nyílik, amihez hozzászól valaki.
Nem tilos figyelmen kívül hagyni.
Szerintem a vallomásoknak eddig is megvolt ez a jellege, hogy bárki bármit kiírhat, meg csomószor egymásra licitálnak, meg messziről süt hogy valami kamu. De eleve talán a leírásánál is ott van hogy félig komoly "játék", szóval szerintem annyira nem kell véresen komolyan venni. Sőt hozzászólni sem muszáj.
Amúgy szerintem jobb hogy külön van, az az egy korábbi fórum néha nagyon káosz volt.
Attól függ ki nyitja a fórumot. Neked mondjuk elhinném, akár problémáról, akár örömről számolnál be, vagy kérnél tanácsot.
Egy friss regesnél, már kezdek gyanakodni általában. Az anonim fórumoknál leginkább nem veszem komolyan a kérdést.
Ezek a vallomásos fórumok, pedig olyanok mint a Mounika sóóóó
A személyes gondolatom, hogy egy része nem igaz, csak polgárpukkasztás miatt hozza létre a nagyon unatkozó tag , a másik pedig, hogy kinek mi köze hozzá, ha éppen valaki a rúdon pörög, majd utána elmegy kufircolni, a magával nem bíró vendégek közül valakivel?
Miért jó, hogy szép lassan a béke feneke alá süllyed az ilyen lehetőségekkel ez a közösségi oldal?
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Nem értem, miért jó széttrollkodni minden fórumot.
- Utálom, hogy egyesek minden fórumot széttrolkodnak!
- Látszatházasság a gyerekek miatt minden áron! Van értelme?
- Nincs értelme irigykednem senkire. Mindenkinek megvan a...
- Van értelme egy házasságnak, ha minden nap vita van? Szereti egymást a pár, csak beszélgetni, közös programokat nem tudnak együtt végezni.