Ha nem akarsz külön fórumot indítani, itt bármire rákérdezhetsz :) (beszélgetés)
Köszi az infót.
Annyit még, hogy honnan tudhatja a hívott szám hogy én éppen hol vagyok?
Központi szám. Mindenhol ezt kell hívni, és területileg illetékes ügyeleten csörög. Képzett diszpécser veszi fel, és eldönti, hogy menj be, kiküld orvost vagy mentőt.
Persze továbbra is lehet menni előzetes hívás nélkül a szokott helyekre. A diszpécser csak plusz segítség, ha nem tudod, mitévő légy.
Biztos, hogy nem adják ki hozomra.
Ügyeleten felírják, ha fontos gyógyszer. Akár telefonon is meg lehet próbálni, 1830 a hívószám. TAJ legyen kéznél.
Csak úgy kíváncsiságból,,
Nincs felírva gyógyszer nincs a felhőbe sem, ráadásul otthon marad, Ha be megy a Ember 1 patikába és lássák ugye , hogy szedi azt a gyógyszer fajtát rendszeresen, oda adják, hogy be tudja venni?
Másnap meg feliratná , ha hétvégén nem tudja felíratni, .
Hp officejet 4255 all-in-one nyomtató
Patroncserében tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Érdemes manapság masszőr vállalkozást indítani?
- Tudok-e pert indítani a volt munkáltatómmal szemben?
- Szeretnék indítani egy beszélgetős fórumot, de keveset...