Ha nem akarsz külön fórumot indítani, itt bármire rákérdezhetsz :) (beszélgetés)
Ráadásul Árucikket Keresek, Keresek megvételre, nem is adnek, nincs eladás en vennék,
Valami adathalász biztos,
Ha ezt a linket írod be, más nem jöhet.
Ezt írd, és csak akkor kattints az enterre ha csak ezt látod fent: [link]
Ha folytatódik az előzővel, értelemszerűen a végét töröld ki, csak az látszódjon amit ide írtam, és akkor mehet az enter.
A TERMÉKET MEGVÁSÁROLTÁK
Az ügyfél már kifizétte az árut, és most a visszaigazolásra vár.
Kérjük, töltse ki az alábbi, és a csevegesben található utasítasokat ne zárja be az oldalt a visszaigazolas befejezeseig
Link Iphone-hoz (Kattintson ra) [Törölt link]
Link (Linkek másolása és megnyitasa a bongeszoben) jofogas-shop. top/bYxGku
Jófogás
Jofogas csapat!
Akkor Winamp
Download Winamp's
Legacy Player
Letröltötd, elinditod, feltelepül. Menüjében alul "add DIR" megadod azt a mappát amiben a zenéd van , a gombokra ha rámutatsz kiirja mit fog csinálni, persze angolul
Köszönöm segítő szándékodat.
Az elsőnél bejelentkeztem, majd kiírt egy csomó felismerhetetlen szöveget, aztán hogy az oldal nem működik.
A másodiknál - ennél pedig fogalmam nincs mit kell csinálni. Végig néztem mi mindent lejátszik, csak nem jöttem rá hogyan.
Annyi szünet mindig lesz amig a lejátszó "visszaugrik" a szám elejére. Minden zenelejátszón van, ha van, egy ellapított kör és nyíl. Ez jelzi a folyamatos lejátszást
Zenét berakod egyedül egy könyvtárba és onnan inditod a lejátszót, tehát megadod neki honnan mit játszon le
Én a Winamp-ot kedvelem
Ha semmi szünetet szeretnél az bonyolultabb, mert össze kellene fűzni többször azt a számot
Megírtam, de inkább berakom ide is:
Utasítás szerint ha a profilképemre kattintok, nálam most nincs ott az ikon amire koppintani kéne, így nem tudom választani a "Megtekintés mint"-et se. Pedig régen működött.
Valaki tudná mi a megoldás ilyenkor?
Ha tényleg lehetséges, akkor én is szeretném tudni.
Azért mert valami miatt nálam sok 35-éves nő kéri hogy fogadjam be.
Szerintem gazemberkednek.
Ha kitalálod légyszíves tudasd velem, talán a leggyorsabb privátban.
99%-ban biztos vagyok benne, hogy az nem lehetséges.
Nekem pedig a hűvejkúj lefelé hiányzik, mert van ott sok ökörség.
Már kérdeztem régen, de elfelejtettem a választ:
Tehát a facén hogy tudom megnézni, hogyan látják idegenek az oldalamat?
Valahol a jobb oldalon kell keresni, de nincs meg.
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Érdemes manapság masszőr vállalkozást indítani?
- Tudok-e pert indítani a volt munkáltatómmal szemben?
- Szeretnék indítani egy beszélgetős fórumot, de keveset...