Utálom ha dohányzik a párom és titkolja is ráadásul előttem. (beszélgetés)
Én is ezt csinálom!
A párom ki nem állhatja, hogy dohányzom! Rosszul van a füst szagától!
Az ő jelenlétében vagy a lakásban nem is gyújtok rá, max. az esti kutyasétálétatásnál. De utána egyből megyek zuhanyozni meg fogat mosni!
Egy ideig nem is vette észre, de mostanában többet szívok, és a ruhámon meg a hajamon is érződik.
Sorry, ez van!
Az én párom is dohányzik és nem igazán kedvelem szagát. (Hú, de finoman fogalmaztam:))
A lakásban soha nem szokott rágyújtani. Eleinte én is "harcoltam" ellene, de rájöttem, hogy felesleges. Senkit nem lehet róla leszoktatni, ha nem akarja.
igaza van Murilának
veled nem dohányzik a párod, illetve előtted nem...
A leszokás az, amikor sosem gyújt rá. Te ügyesen zugbagóst csináltál belőle. Ami még rosszabb is neki, mert tuti, hogy lelkiismeret furdallása van.
Vedd meg neki ezt a hangoskönyvet karácsonyra. Sztem tuti leszokik. Ezzel még a barátnőm is leszokott, holott nem is akart, de kötelező volt neki meghallgatni, mert kikérdezték tőle. Na, azóta nem dohányzik, és eszébe sem jut a cigi. Azt mondja, úgy érzi, sosem volt dohányos. Ja, 40 éven át napi 2 dobozzal szívott.
az oké
meg kell beszélni, hogy otthon ne gyújtson rá, mert úgyis kiderül
mire jó veszekedni?
a lakásban tabu a cigi
ennyi
A dohányzást nem lehet titkolni,azt megérzi egy nem dohányzó!
Mondom Én ezt nagyképűen aki most rakta le a cigit júniusban:-)))))
A párom is lerakta!!!!
És tényleg nagyon büdös az ember utána.
én is dohányoztam régen
de már nem
a férjem nagyon régóta dohányzik, cirka 20 éve és nem is akar leszokni
nem szeretem, de amíg ő nem akar leszokni, addig nincs mit tenni
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tennétek, vagy tettetek, amikor megtudtátok, hogy dohányzik a gyereketek?
- Mit lehet tenni, ha az óvónő dohányzik az ovi területén?
- Van még ember aki dohányzik terhesen?
- Rokon dohányzik a gyerekem mellett, pedig kértem, hogy ne csinálja. Mi a megoldás?
- Milyen probléma lehet, ha egy felnőtt folyamatosan köhög, nincsen megfázva, nem dohányzik, de mégis száraz köhögése van?
- Mit gondoltok arról,ha valaki egy temetésen dohányzik?