Újpest központtól hogyan jutok el a legkönnyebben a Madarász kórházhoz (metró kivételével)? (tudásbázis)
Köszönöm szépen! Ti is vigyázzatok magatokra!
Az még az első szülésem története cikk formájában...naplóra nincs időm :)))
Tényleg :))))
Július végére várom,de igazából,hogy őszinte legyek nem tudok mikor fog érkezni,mert nagyobb a baba,mint a számítás szerint kéne lennie.
Az biztos,hogy a nagy melegben fog érkezni :)))
örülök,h újra összefutottunk...nem csak a babaúszós fórumon :)
láttam,már szép nagy a pocakod.mikor születik a kicsi?
Az messze van Nekem sajna. :-(
Mennyi idős korától jártatok? 3 hó?
Mi a Pólusba jártunk és azt hiszem 10.800 ft volt pontosan a 4 alkalmas bérlet. Heti egyszer mentünk.
Jó volt,de minden órán ugyan azt csináltuk,az utolsó 5 percben volt mindig új "gyakorlat". Végül is már nem járunk,mert a Fiam az óra felénél mindig megunta a vizet és nyafizott.
a 105 az jó.
a gyöngyösi utcánál rak le,onnan nincs messze,ráadásul alacsony padlós
bocsi h offolok, csak látom h jártatok babaúszásra, megkérdezhetem h hova és mennyiért?
amúgy most jutott eszembe, hogy a 14-es villamos a Gyöngyösi túloldalán rak le Angyalföldön, onnan viszont elég sokat kell sétálni, de tuti megy onnan busz a kórház felé.
Sziasztok!
Újpest kp-tól mennék,de metróval nem tudok menni,mert babakocsival vagyok és nem sokára szülök és nem szívesen cipelem le-fel a babakocsit.
120-as buszt gondoltam még,hogy elvisz esetleg,de nem tudom a kh-tól mennyire rak le,nem ismerem a környéket.
Köszönöm,aki tud segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Melyik pózban megy el legkönnyebben egy férfi?
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Fekete, fehér, igen, nem, szavak kivételével válaszolj, és kérdezz!
- Nulláról indulva melyik a legkönnyebben tanulható nyelv?