Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Újburgonyás egytál recept

Újburgonyás egytál recept

Az Újburgonyás egytál hozzávalói:
1 kg újburgonya,
25 dkg túró,
5 dkg vaj vagy sütőmargarin,
2 dl tejföl,
kapor


Az Újburgonyás egytál elkészítési módja:
A megtisztított burgonyát darabol fel, és sós vízben főzd meg. Ha megpuhult, szűrd le, majd alaposan csepegtesd le és tedd tűzálló edénybe. A túrót keverd össze a vajjal és simítsd a burgonya tetejére. Locsold meg a tejföllel és hintsd meg a finomra vágott kaporral. Előmelegített sütőben süsd szép pirosra. Fejes- vagy paradicsomsalátával kínáld.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Újburgonyás egytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook