Új Norbi villámdiéta (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem van ismmerősöm aki lefogyott ezzel nagyon csak aztán nem tudta tartani hiszen ez egy 90 napig szóló diéta utána vagy megint csinálod vagy visszahízol vele is így volt. Én a gyümölcsnapot nem vagyok képes kibírni és a szénhidrát naptól rosszul vagyok. Nézzetek meg más diétákat is amik egészségesek.
Tud eredményes lenni a 90 napos ... csak az adagokkal kell csínnyán bánni, nomeg a mozgás sokat segit ... :)
én egy hete 90 napozok. híztam vele mostmár másfél kg ot ezét átváltok erre a diétára. Ha valakit érdekel,hogy mennyire eredményes nézzen rá majd a naplómra...
"Norbi Update programja" című, másold be a keresőbe :o)
köszönöm szépen!
Tudsz olyan Norbi forumot ahol van élet is?
Vagy csak Én vagyok béna és nem találom meg?
Bioboltokban van Norbi liszt, de ha más nem, akkor tudsz rendelni a neten.
Sziasztok!
Nekem is megvan a könyvem a csak 1-es kódu is.
A Norbi egyes kettes kiadványa is.
165cm vagyok 96kg 27 éves
Van egy 19 hónapos kislányom.
Párom 18-án utazik Londonba dolgozni talán nyáron haza jöhet még nem tudok konkrétat.
Őt szeretném meglepni.
Anyukám téli esküvőjén Én leszek a tanú.
Tehát a célom jövő karácsonyig 65-70kg szeretnék lenni!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Én vasmegyei vagyok.
Szombathelyen hol tudok Norbi lisztet stb vásárolni?
Sziasztok a Pilisvörösvár körnéykén lakik tudom ajánlani a most nem rég nyílt Norbi boltot
Itt mindent meg találtok :)))
Szijasztok! Én is elkezdtem az update módszert, és asszem hogy tényleg működik! :) Bár néha elcsábulok és ez annyira rossz!!! Ilyenkor nagyon haragszom magamra!! :( Jó lenne ha valakivel naponta beszélhetnék, hogy kinek milyen volt a mai nap és bíztatnánk egymást! :) Remélem itt megtalálok sok olyan embert aki szintén ebben a nadrágban jár! :)))
Én is update-tel fogyok,szerintem tök jó,és nem nehéz betartani,pedig szoptatom a kisbabámat!Na azt azért nem mondom,hogy csak 1-es kódut eszem,reggelire,ebédre belefér a 2-es is!edddig kb 8- 10 kg ment le december óta!
Hol lehet szerintetek kapni normális 0%-os natúr joghurtot? Tescoban van Tesco-s, de amikor ettem egy idő után annyira műanyagosnak éreztem az utó ízét...pfúj! Jelenleg Danone natúrt és ízesítetteket, CBA natúrt és néha Activiat eszem, ez utóbbit túl zsírosnak találom. Olyan jó lenne =)) , ha lenne Activia vagy Danone natúr joghurt, ami 0%-os.
Tescoban tuti van "minden". Sparban láttam Wasa kenyeret én sokallottam az árát.
A Cora-ban is táttam már.
Ezeket mind lehet kapni a Dm-ben.Pontos árakat nem tudok,a Wasa 300Ft felett van!
Sziasztok!
Légyszí írjátok meg hol kapok és mennyibe kerülnek kb.: a Wasa kenyér, zabkorpa, zabpehely, illetve az ebből készült kaják
Mondjuk mivel a hamletben megy a rizsszeletben annyira kevés a kalória, kb 30-35/szelet, szerintem nem sokat oszt-szoroz, ha megeszed...
Na akkor kiiktatom a hamletet az esti menüből.
Biztos! A fehér liszt is egyszerű szénhidrát. És elvileg a finomítás miatt. Gyorsan felszívódik...
Biztos ez?Én úgy tudtam, hogy a cukrok
az egyszerű szénhidrátok. Pl. glükóz, fruktóz, szacharóz, laktóz
Szerintem tök igaza van. Nem vagyok sem Norbi, sem Alexandra fun, de az Alexandra írtó jól le is írja, hogy miért. Méghozzá azért, mert a puffasztott risz egyszerű szénhidrát. De mondjuk mivel olyan kevés kalóriát tartalmaz, kb 30-35/szelet, szerintem mondjuk nem nagyon oszt-szoroz 1-2 szelet.
Alexandra meg a Wasa kenyeret ajánlja a pufi dolgok helyett.Mi a véleményed?
A legújabb kódlista szerint 1-es (bár volt már 1-es, majd 2-es, most éppen 1-es). De ha csak holnap eszed, majd nézd meg a honlapján :)
A puffasztott búza egyes ugye?
Azt nem értem, hogy a puffasztott rizs 2-es kódunka írja amúgy (bár az első könyvében valóban 1-es, volt, de azóta sok mással együtt javította).
Egyébként akinek szénhidrátéhsége van ehet zabkorpát, zabpelyhet, illetve ebből készült kajákat, mivel azok mind 1-esek. Vagy mégsem?
Huh most nagyon érdekes dolgokat olvastam. Ki mondta, h nem lehet enni puffasztott rizst? és a norbi ajánlja, h csak 1-es kódot fogyasszunk 1 hónapig, úgy lehet fogyni. ha leesik a vércukrod, igyál narancslét, vagy egyél egy norbi rudit. De amugy ez szörnyű, h se burgonya, se rizs.... burgonya tele van káliummal én nem is tudom honnan veszi ezeket... én tuti nem bírnék úgy élni, mint ők, h se cukor se semmi, az elején még oké volt a fogyókúrának, de most már hányingerem van a vegyszer izű kajáitól, pl a jő éjt keksz, nemtudom ti hogy vagytok vele de az utóíze szörnyű.
Amugy minden termékébe L-karintin van... olvastam a párizsiján is. bontja a zsirt, és nem azért fogysz mert nem eszel lisztet meg cukrot. tévedés!
de azért még fogyózom egy darabig :-)
Szia. Ha ennek a fórumnak a legutolsó lapját megkeresed,akkor a végén ott a cikk és csak rákattintassz és kidobja az egészet.
sziasztok!!! létszi irjátok meg neke a norbi * diétáját!!! köszi
Tejet 1,5 lehet inni,meg natúr joghurtot
Sziasztok. A tejről, tejtermékekről mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok: