Új év, új élet! Avagy, amin változtatni szeretnék 2010-ben! (beszélgetés)
Ha a párod olyannak,úgy szeret,ahogy vagy,akkor elégedett lehetsz magaddal!
Azok a bizonyos reklámarcok biztos nagyon ráérnek foglalkozni magukkal,ha mindíg puccban vannak.
Hihihi!
:)))))))
Ez jó!
dehogyisnem, leborulok őnaccsága előtt...
csak azt nem tudom maga kicsoda?
:DD
A cégünknél a jelmondat: a pénz boldoggá tesz:D
Gondolom hogy azzá tenne ha törekednénk a nyereségre csakhogy ez ránk nem jellemző:D
Jó lenne ha ez változna...az biztos hogy én még többet szeretnék dolgozni mint eddig. És másokat is magammal fogok húzni. A lemaradóknak pedig örökre búcsút intek.
Ronda, gusztustalan, szőrös, dagadtat konnyu talalni.
Csak az utolso nehezebb kicsit
Tényleg nem. Én is tavaly ezzel "kényeztettem" magam, h költekeztem. De ez nem pótol egy pasit.
Megvettem a huszonkettdik farmeromat, a tizedik pár csizmámat, mégsem vagyok boldog - társ nélkül...
De ez nem sokáig lesz így, érzem h már itt toporog a közelemben... És hiszem h a Sors majd küldi ŐT! :)
Új lehetőségek... :)
Amiket tavaly elszalasztottam, most MEGRAGADOM!
Minden ember, minden apró mozzanat úgy kerül be életünkbe, h MI MAGUNK vomzzuk oda őket. Aztán h mit is kezdünk velük, az már csak rajtunk múlik... Ez lesz a mottóm 2010-re! :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire változtatja meg a család életét, ha az apa külföldre megy dolgozni?
- Mit változtatnál meg magadon, az életedben, a környezetedben? És miért?
- Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
- Szerinted, ha valaki tényleg komolyan változtat az életmódján, kigyógyulhat betegségekből? Esetleg próbálkoztatatok ezzel?
- Ha visszamehetnél az időbe, hova, mikorra, és mit változtatnál meg az életeden?
- Ha újrakezdhetnéd az életed, változtatnál-e valamin?