Ügyfélkapun hol találom a folyószámla-kivonatot? (tudásbázis)
Az eBEV Portálon megtekintheti a NAV által küldött valamennyi üzenetet (elfogadó/elutasító nyugták, értesítések, felszólítások stb.), letöltheti a befogadott dokumentumok másolatait, valamint különböző lekérdezéseket hajthat végre (pl. folyószámla-kivonat, törzsadatok, egyéni járulékadatok lekérdezése stb.). Többes jóváhagyás esetén jóváhagyhatja, majd az összes jóváhagyást követően benyújthatja bevallását.
Belépés az eBEV Portálra
Az eBEV-szolgáltatásokat – többek között – az "Ügyintézés" lapcsalád "Szolgáltatások" lapján érheti el az „eBEV-szolgáltatások”, majd a „Használom a szolgáltatást” gombra kattintva.
Ha erre gondolsz...
Nem értem.
Én is regisztráltam az Ügyfélkapura, nemrég. Ott nyomtatványokat tudok a neten keresztül beadni, ügyeket tudok intézni személyes megjelenés nélkül.
A bankom telebankos rendszerébe évekkel ezelőtt regisztráltam, ehhez személyesen a bankba is el kellett mennem. Azóta bármikor meg tudom nézni hogy áll a számlám. Tudok utalni, átvezetni, stb.
Tehát, legjobb tudomásom szerint, két külön dolog a bank és az Ügyfélkapu.
További ajánlott fórumok:
- Tudok-e levenni pénzt (amennyiben lesz rajta), ha a N.A.V. inkasszózta a folyószámlámat?
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?
- APEH folyószámla kivonat
- Szeptemberben nyitottam egy lakossági folyószámlát, de nem kapok számlakivonatot. Utólag tudnak adni egy múlt havit az OTP-ben?
- Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj?