APEH folyószámla kivonat (beszélgetés)
Nagyon szivesen! És nem kell ám rögtön megijedni, ha a hatóság ir valamit, mert bizony ők is tévedhetnek, csak nem szabad hagyni!
Sok sikert neked!
Köszönöm még egyszer:)
Szép napot!:)
Na én is mondtam, hogy keresd elő a papirjaidat!
Ők is szoktak hibázni!
megnézte a néni aki könyvelő.ö sem érti.zt mondta keressem elő a papírt amin bejelentettem a dolgokat szülés után,és írunk pár sort,mert szerinte nem jogos.Nem adótartozás,hanem TB,ami alanyi jogon jár szülés után 3 évig.
ö is kérdezte nem e voltam vállalakozó,de nem.
most kutatok a papír után,ugy néz ki nem kell fizetnem.
Mindegy,utánajárok és jelzem mit sikerült.
köszönöm:)
Nem régi,2009től mostanáig.
Ha visszaolvasol 26100ft pluszom volt.
Na ilyenkor az a legjobb, ha felhivod telefonon az adófolyószámla osztályt és ott segitenek!
Valószinüleg egy régi tartozás van feltüntetve, de tényleg látni kéne, hogy hogyan néz ki!
Gondolom igen ha pluszban van.
Hétfőn bemegyek,ma pedig átsétálok a szomszéd nénihez,ö könyvelő.
Milyen elözmény?
lenulláztam magam mikor megszültem,azóta ugye nem én fizetem a Tb-t,2008-ban szültem,ezért nem értem.
ezt látatlanban senki nem tudja neked elmondani.
látni kell a kivonatot, és tudni az előzményeket.
Irj privit
Sziasztok!
Hogy lehet az,hogy gyesen vagyok és Tb tartozásom van az APEH felé,2008-ban szültem,és ez a kivonat 2009.január1-től 2010 augusztus 16-ig szól.
További ajánlott fórumok:
- Tudok-e levenni pénzt (amennyiben lesz rajta), ha a N.A.V. inkasszózta a folyószámlámat?
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- Szeptemberben nyitottam egy lakossági folyószámlát, de nem kapok számlakivonatot. Utólag tudnak adni egy múlt havit az OTP-ben?
- Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj?
- Az ebev. apeh.hu-n a folyószámla kivonat lekérése hogyan működik?
- Az MKB Banktól mikor érkezik a folyószámla kivonat?