Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj? (tudásbázis)
És azt tudjátok,hogy 2 év mulva valószinű,hogy nyugdíjprémiumot is kapunk???
Ha ,ha, megérjük???
Tudom...
::sóhaj::
*
És KÖSZÖNÖM hogy írtál!
Puszillak! :)
Szia! Nekem az OTP-nél van. Már rajta a nyugdíj. Most néztem meg...
Vigyázz!! Jövőre nagyon sokára lesz.
Ha valakinek ma rajta lesz, kérlek szépen írjátok már meg!
Hálásan köszönöm!!! :)
Szerintetek elképzelhető, hogy holnap rajta lesz? :o
Köszönöm ha írtok! :)
...hát, ez az...:(
(Ezért volt bennem a remény...)
Szia!
Én is OTP-s vagyok de szerintem csak holnap lesz rajta! Az utóbbi hónapokban 12-én utalják rá!
Neked is köszönöm Moncsi.
(Régebben előfordult, hogy olykor-olykor 11.-én már rajta volt...s csak ezért mertem megkérdezni...De így már csak egy nagy beletörődő sóhaj marad nekem mára...:((
Köszönöm Pomi...:(
Hááát...azért majd még be-benézek, hátha időközben esetleg valakinél már rajta lesz...
(OTP-s vagyok)
Szia!
Én bankból vagyok. Sajnos még senkinek sem jött meg. Holnap van a határidő, szeritem reggelre jön meg.
Üdv
Ne haragudjatok, hogy ilyenekkel traktállak benneteket, de annyira a nullán vagyok, és csak abban van minden reményem, hogy esetleg ma rajta lesz...:(
Köszönöm, ha válaszol valaki...:(
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy mikor lesz a számlán a nyugdij?
- Azt nem tudja valaki, hogy magán nyugdíjpénztári tagságot meg lehet e szüntetni, ha igen vissza adják e a pénzt?
- Nem tudja valaki, hogy a mostani, - novemberi - nyugdíjemelés kiket érint?
- Ki tudja, hogy az özvegyi nyugdíj jár -e újból ha valaki elválik, és az előző férje után viszont kapta.
- Ha tudsz kérlek segíts, hogyan zajlik a harmadfokra fellebbezés rokkantsági nyugdíj iránt?
- Szerintetek ha kérem a NYUFIG-ot a nyugdíjamat lehet az unokám folyószámlájára utaltatni havonta?