Nem tudja valaki, hogy a mostani, - novemberi - nyugdíjemelés kiket érint? (tudásbázis)
Ez a pontos megfogalmazás:
"A kifizetésre azok jogosultak, akik január elseje előtt mentek nyugdíjba, vagy már előtte is kaptak nyugdíjszerű ellátást."
Szóval várjunk türelemmel, aztán kiderül....valami
Köszi a válaszokat, sokkal okosabbak nem lettünk.
Ezt találtam...remélem tudtam segíteni :(
Haudinger István, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság igazgatója a Kossuth Rádiónak elmondta: novemberben már az emelt összegű nyugdíjat kapják az érintettek.
Kifejtette: januárban sok ellátásnak megváltozott a státusza, az emelt összeget emiatt olyanok is megkapják, akik már januárban is kaptak emelést. A kifizetésre azok jogosultak, akik január elseje előtt mentek nyugdíjba, vagy már előtte is kaptak nyugdíjszerű ellátást.
Kiváncsi vagyok, hogy a mostani nyugdíjemelés kiket érint. Én szeptember óta vagyok nyugdíjas, de nem kaptam emelést. Lehet, hogy csak azokat érinti, akik már januárban is nyugdíjasok voltak?
Nem tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- 2009 novemberi babák
- 2010 novemberi babát várók
- 2007 novemberi babák
- A mostani 70-80 évesek mennyire tudják érzelmileg megérteni a fiatalabb generációt?
- Tudja valaki, hogy egy átlag, sima képeslapra hány forintos bélyeget kell tenni a mostani díjszabások szerint?
- Ki tudja hogy a Tesco a mostani akciós fényfüzérből mennyit kap?és mikor kerül ki a polcra, ha kikerül?