Uborka saláta Görög módra recept
46 kcal
6 gramm
4 adaghoz: 40 dkg uborka
2 dl kefir
2 dl natúr joghurt
2-3 gerezd fokhagyma
0,5 cs
petrezselyem zöldje
fehér bors
só
Az Uborka saláta Görög módra elkészítési módja:
Az uborkát legyaluljuk, gyengén megsózzuk és fél óráig állni hagyjuk. A kefirt, joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával és az összevágott petrezselyem zöldjével. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a kinyomkodott uborkát. Hűtőszekrényben 4 órán át érleljük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: rr00, 2008. febr. 22. 22:03
Az uborka saláta görög módra elkészítési módja és hozzávalói.