Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Dinnyesaláta recept

Dinnyesaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 338 kcal

A Dinnyesaláta hozzávalói:
1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye
20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka
0,8 dl vodka
fél csokor kapor
őrölt bors


A Dinnyesaláta elkészítési módja:
Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk.

Italajánlat: szárazfehérbor


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A dinnyesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook