Dinnyesaláta recept
30 perc
338 kcal
1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye
20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka
0,8 dl vodka
fél csokor kapor
őrölt bors
A Dinnyesaláta elkészítési módja:
Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk.
Italajánlat: szárazfehérbor
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: rr00, 2008. febr. 1. 16:48
A dinnyesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.