Uborka leves kaprosan recept
Az Uborka leves kaprosan hozzávalói:1 kígyóuborka
1 pohár joghurt
1 kávéskanál só
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál vegeta
1 csokor kapor
Az Uborka leves kaprosan elkészítési módja:
Hideg uborkaleves 2. Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk..és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a joghurtot és összeturmixoljuk. A félretett uborkaszeletekkel és apróra vágott kaporral díszítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. júl. 21. 23:04
Az uborka leves kaprosan elkészítési módja és hozzávalói.