Tuti tippek hajnövesztésre? (beszélgetős fórum)
Nem tudom olvassa-e valaki, de olvastam a múltkor Panthenolos hajnövesztésről. Ez egyébként égési sérülésekre, bőrre való hab de olyan anyagok vannak benne amiknek jótékony hatása van a hajra, 3000Ft körül van most, ha valakit esetleg érdekel. Gyógyszertárban kapható Panthenol habot kenek a hajtövemre, hagyom tanta 40-50-60 percig, mikor hogy és utána simán kimosom mint máskor.
December 12-én használtam először, akkor 63,5cm volt a hajam, most december 30-án 66 centi!
Nekem úgy tűnik eddig, hogy bejött! 😊
Találtam webshop-ot is.
Csak kíváncsi voltam, rákerestem.
Egészséges étrenddel, megfelelő vitaminokkal, szilikon mentes hajápolókkal el lehet érni, hogy egészségesebb legyen a hajad. Nekem bevált egy dm-es kapszula, télen és tavasszal szoktam beszedni 1-2 dobozzal és látványosan kevesebb hajam hullik nőnek a babahajak és nem törik a vége sem. A másik ami nekem segített, az a keratinos hajkezelés, nem hajegyenesítés, hanem csak feltöltik a hajat, 3-4 havonta érdemes megcsináltatni fodrásszal.
Mit nevezel csodaszernek és mi szerinted a megfelelő ápolás?
Már hogyne lehetne a növekedésére hatni? Főleg az egészséges étkezéssel, de a korábban említett ricinus olajjal és csalános-koffeines samponnal meg lehet támogatni a frissen kinövő hajszálakat.
Sziasztok!
Évekig nem törődtem túlzottan a hajammal, szerencsére most már igen és rendszeresen járok fodrászhoz levágatni a károsodott részeket. Jó sok lejött belőle... illetve van rengeteg babahajszálam amik nem nagyon nőnek vagy csak mindig jön utánpótlás, nem tudom.
Tablettákat nem mertem eddig szedni mert félek, hogy attól a szőröm is jobban fog nőni, azt pedig nem kéne.
Így valami helyileg használható boszorkányság érdekelne, lehetőleg tapasztalattal! 🙂
További ajánlott fórumok:
- Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert?
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Tuti tippek gyantázás utáni kipattogott bőrre?
- Tuti tippek érdekelnének: ha valaki esetleg tudja a most szombati lottószámokat, kérem ossza meg velem. . .
- Írj tuti fogyókúra elkezdéséhez tippeket!
- Régi, bevált, tuti tippek a fogyásra, villámdiéták...