Tuti tippek érdekelnének: ha valaki esetleg tudja a most szombati lottószámokat, kérem ossza meg velem. . . (beszélgetős fórum)
De , hat hogy lehetsz ilyen naiv ?????
Ugyan ki osztana meg barkivel is , ha "tudnà" a legközelebbi lottoszamokat -:D
Igazatok van, de olyan jó álmodozni:)
Én már képzeletben többszörösét is elköltöttem:)
Na, ez kezdetnek nem is rossz:) Most már csak rajtunk múlik, kitaláljuk-e mind az ötöt. Igazából a matek tanárom (nyugodjon békében:( ) egyszer kiszámolta nekünk, (de nem találom sehol a füzetem) mennyi pénz kellene ahhoz, hogy egy lottó 5-öst, vagy bármelilyiket megnyerhessük.
Szerintem, ekkora (több milliárdos) nyereménynél érdemes lenne 15-20 embernek összefogni,beadni a pénzt, és a nyereményt egyenlő arányban elosztani...
SEnki sem tudja a számokat??
Egyáltalán lottóztok? :)
Tuti én is melóhelyet váltanék:)
Az a legjobb, mikor a magad ura vagy, nem parancsol senki:)
Szerintem attól nincs is jobb.
Nagyon rendi vagy!!!! :o))
Ritkaság manapság! És bár tudnánk a számokat.. :o(
Akkor az már háromfelé menne, de tudod mit?
Nem vagyok irigy... :)
Számomra ez nagyon fontos: ha valaki esetleg tudja a most szombati lottószámokat, kérem ossza meg velem...
Hitetlenek kiméljenek:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tud valamit (esetleg tapasztalatból) porokeratosis mibelli bőrbetegség kezeléséről? Alternatív módszerek is érdekelnének!
- Tudja valaki esetleg, hogy mikor indul és honnan a Jabil busza Nyíregyházáról Tiszaújvárosba? (mind a 2 műszak érdekelne)
- Dr. Kerényi Jánosnál szült mostanában valaki? Esetleg járt valaki a magánrendelőjében? Érdekelnének a tapasztalataitok.
- Melyik helyet tudnátok ajánlani Horvátországban nyaralásra 1 éves gyerekkel? Inkább Észak-Közép Dalmácia érdekelne, esetleg szigetek...
- XIX. kerületi Waldorf oviról tapasztalatok, vélemények érdekelnek. Miért jó, esetleg miért nem?
- Kozmetikus iskolát keresek Pesten, esetleg Pest megyében. Érdekelne, hogy ki mit ajánl, illetve melyiket kerüljem?