Túl sok magzatvíz? (beszélgetés)
Ne aggódj! Egy ismerősömnek mindkét babájánál több volt a magzatvíz: mindkét gyerkőc tökéletesen egészséges. :)
A második terhesség végén az orvos picit aggódott, ezért hetente behívta vizsgálatra, de minden rendben ment. Igaz, ahogy Dominós is írta, ő is 5 hónaposan már úgy nézett ki, mint, aki mindenórás. De ez legyen a legnagyobb gond, nem igaz? ;)
Jó egészséget Nektek!
Azèrt van a doki,hogy felvilàgosítson,illetve hogy te feltedd az ezzel kapcsolatos kérdéseid.
Az a gond,ha kevés,úgyhogy nem hinném hogy ez gondot okozna
Sziasztok!
4D UH-n voltunk a héten ahol azt mondták, picit több a víz, de a babával minden rendben, minden szerve működik. :) Nem találtam sehol egy táblázatot arról, hogy mennyinek kellene lennie hetenként a víznek, így nem tudom, mennyivel több van nekünk, és azt sem, hogy ez mekkora baj... segítenétek kérlek saját tapasztalattal/adatokkal?
Mi 23+3 naposan voltunk és a magzatvíz (AFI) 27cm a zárón. Aggódom picit.
Köszönöm!
Zsófi
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem...
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Tegnap magzatvizet vizsgáltak nálam, mert nem jön a babóca. Mennyi ideig tartó és milyen mértékű vérzés normális utána?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?