Túl sok a kefírgombám..kidobni sajnálom, mihez kezdjek vele? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nem tudom jár-e még erre valaki...
Kefírgombát keresek Dunaújvárosban (vagy környékén).
Ha van fölösleges kefírgombája valakinek, szeretnék kérni belőle. Budapesten a Blaha közelében könnyű lenne átvennem. Tud adni valaki?
Köszönöm
Sziasztok!
Szolnokon, vagy közeli környékén keresek kefirgombát. Aki tudna adni, irjon üzit: amice@freemail.hu
Köszi előre is :-)
Kedves Asinava!
Szeretnék kérni a gombából, ha van még.
Az ecseri úti főpostán dolgozom,ezen a héten 11h-tól 19h-ig leszek elérhető.
Vagy szívesen elmegyek érte a IX. kerületbe a fenti időpont előtt, vagy után.
köszönöm!
Sziasztok!
Ingyen elvihető kefírgomba és japán kristálygomba. A VIII. kerületben vehető át.
Akit érdekel: 06705732562, anian@freemail.hu
üdv, Anna
Üdv!
Van kefirgombám bőven. Szívesen adok belőle Budapesten(IX. ker. és XI.ker-ben vagyok általában elérhető). Ha érdekel, írj emailt: mmanocska@gmail.com .
Amit cserébe kérek egy befőttes üveg és egy liter tej (én is befőttes üvegben és tejben adom a gombákat) - a pontosság kedvéért: pénzt nem kérek cserébe - .
Jó egészséget!
Kedves sziszizso
szeretném megkérdezni, hogy most is tudnál-e gombát
adni. Szolnokon lakom, és szeretnék gombát, többféle betegségem van, és talán segít.
köszi,
Edit
Sziasztok
Szolnokon,ajándékoznék kefirgombát.
Kefírt úgy is készíthetsz, ha friss tejbe egy éjszakára beleteszel egy bolti kefírt.
Szerintem ugyan az.
ha valaki újra erre téved, én is kérnék. volt, de anno besokaltam, és elajándékoztam az egészet.
kérnék én is. köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok a tejalapú kefirgombáról? Mik a tapasztalatok?
- Fogyassza valaki a kaukázusi kefirgombát?Mik a tapasztalatok?
- A tejalapú kefirgomba
- Olivabogyót mihez lehet felhasználni? Találtam a hűtőben, de hogy mihez kellhet, gőzöm sincs, kidobni meg nem akarom.... :)
- Mit kezdjek egy hatalmas görögdinnyével? Egyáltalán nem édes....Sajnálom kidobni... :)
- Metszett üveg mécsestartókat mire lehet felhasználni?Sajnálom kidobni