Tudtok valamit Milan.o-ról (Neo)? (beszélgetés)
Én nem ismerem. Ha nem érdekel is látom ezt a szánalmas ki-be regizést, meg a drámai búcsúkat.
Eddig mindig visszajött.
Rinya meg hiszti.
Úgyis visszajön.
Csak azért másolom be,mert biztos megengedné,és sokan lemaradtak az utolsó bejegyzéséről:
Na mindegy. Mindent nem tudok kontrollálni, írtam és kész. Ez van.
Ugye hogy másoktól is függ a sorsunk, az életünk.
Csak nagyon kevés beleszólásunk van az életünk alakulásába. Tervezhetünk, elindulhatunk, de aztán a véletlenek, vagy mások akarata jelentősen befolyásolhatja elhatározásunkat.
Most pihennem kell.
Biztos eszébe fogok jutni még pár embernek az elkövetkező hónapokban. Aztán szép lassan elhalványulok az emlékeitekben.
Zűrzavaros világ jön ránk:/ Vigyázzatok magatokra, és fogjátok össze a családotokat.
:) itt van még az ujjaimban jó pár száz mondat, de ..de nem, inkább nem írok semmit.
Talán 8- 10 ember fogja ezt a bejegyzést olvasni mielőtt törölnek.
Ne haragudjon rám senki hirtelen távozásomért. Minden okkal történik, de nem mindig érdemes tudni ezekről.:)
Talán még felbukkanok egyszer....bár most úgy tűnik nekem senki se számít, senki sem fontos, ez nem így van. egy kicsit..nagyon belemásztam mások életébe, és jobb ha inkább elvágom a virtuális láncokat, mielőtt nagyobb baj történne.
Nem lesznek jelek, amik viszonzási vágyat keltenének bennem és levelek sem amikre illene válaszolnom, tehát megszűnik a kötelezettségem.
Nehéz lesz ezt kibírni.
De most szükségesebb mint valaha.
Minden jót nektek!
Üdv Neo(Krisz)
Nanááá,én is bírom,okos srác csak nem átlagos,de irtó jól ír.:))
Sokaknak hiányzik biztosan.
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Tudtok valamit gyomorégés ellen?
- Medrol okozta vizesedésre tudtok valamit?
- Mi történt Legnano (Márti) fórumtársunkkal, tudtok róla valamit?