Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szereted a havat? fórum

Szereted a havat? (beszélgetés)

16. Anyagi
ma 21:03

Nem szeretem, ha közlekedni kell!

Kiránduláshoz, síeléshez, sétához viszont igen!

Fent a hegyen!

A városban, ahol hamarosan piszkos locs-pocs lesz... nem!

De ma sétáltam egy jót amíg még friss volt a hó és esett! Ropogott a lábam alatt! Élveztem!!!

15. libikóka (válaszként erre: 13. - Cilabogyó)
ma 21:01
Csepegett az eresz,,,,félméteres jégcsapok lógtak a fejünk felett:)
14. Anyagi (válaszként erre: 13. - Cilabogyó)
ma 21:01

Emlékszem!

Elég öreg vagyok tehát hozzá! :))))

ma 20:41
Én azt szerettem, amikor gyerekek voltunk és novemberben leesett a hó, és februárban csepegett az eresz. addig bármikor mehettünk szánkózni, mert megmaradt a hó. Az 1987. januári hó esés az viszont katasztrófa volt, ha valaki még emlékszik rá. Január 10. volt talán. Reggel még elmentem dolgozni, de délután már alig tudtam hazajutni, nem jártak a buszok, vonatok, az utcánkba nem tudtunk autóval bejutni a hótorlasz miatt. Itt Borsodban tankokkal vitték a kenyeret a falvakba, meg a szülő nőkért is katonai járművek mentek. Tehát az ilyen havat senki nem szerette.
12. Myra
ma 19:37
Nézni filmen, vagy mondjuk elmegyek a Tátrába kirándulni akkor igen, de itt a házamnál nem.
ma 19:12

Persze hogy szeretem, de nem azt a latyakot ami ma is esett.

örömmel szólt a fiam, nézzem, esik a hó, kb 1,5 centis esett,- már olvad. Mondtam is, ez nem hó, amikor ő született, 91 februrjában 2 méteres hó volt, állitólag én is mint februári lány szánkóval tettem meg életen első útját ( apám húzta ), Ezek havak voltak, szépek, öröm volt nézni.

Tartok tőle, hogy igazi hó már a mi életünkben nem fog esni

Magyarországon.

ma 19:07

Igen. Ma 1 órát gyalogoltam a hóesésben. 🌨️

Még nem néztem mennyi maradt a kertben, de építeni akarok hókutyát a kutyámnak 🤣

ma 19:05
Alapból szeretném, de mióta itt lakom nem jutok el még a buszmegállóhoz se ha esik. Ezért nem szeretem.
ma 19:03
⛄☃️❄️
7. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kacsásleves09)
ma 19:01

Imádom!A nagy hóra beugrik pár emlék emlék

Apám húzott az úttesten a nagy hóban szánkón, mögöttünk meg a hókotró araszolt

Elhagyott úton, hátsókerék hajtásu Zsiguli, csúszkáltunk faroltunk a nagy hóban

A városban nem lehetett mozdulni a hótól. Munkahelyen ketten maradtunk csak .... :)

ma 18:59
Imádom! A reggeli havazás nagyon jó volt. Kár hogy el is olvadt.
ma 18:54
Az első gyermekkoromban szerettem, mert szánkóztam, de most a másodikban nem.
ma 18:50

Nagyon szeretem!

Hiányoznak gyerekkorom szép, havas telei!

ma 18:13
Imádom, ma jó nagyon sétáltam a Normafán a hóesésben. Az utak tiszták, szóval ez most vegytiszta öröm.
ma 18:08
Nekem mindegy, míg nem töröm ki a bokám miatta. Inkább most essen, mint májusban.
ma 18:07
Vagy ki nem állhatod?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook