Tudtok valamit az alvás ellen? Terhes vagyok, de most keltem fel! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok, szerintem addig aludj terhesség alatt ameddig bírsz. Én csak az első trimeszterben tudtam aludni, 4 és fél hónapos kortól égni kezdett a gyomrom, emiatt csak szinte ülve tudtam aludni, ha ezt a pózt alvásnak lehet nevezni. Ahogy nőtt a baba lassan ő határozta meg a pozíciót amiben alhattam, felébresztve minden órában éjszakánként. A nődokim azt mondta aludjak amikor csak tudok, de sajnos nem ment. Császárral szültem, mert nem fordult be a baba, a kórházban egész éjjel ébren voltam, mert nem volt tejem és a baba ordított, 4 napon belövellt a tej de sajnos szopni nem tudott így fejtem és üvegből etettem. Ez így tart már 9 hete, éjszakánként (3-4 óránként etetek)éjfélkor fejek utoljára, hogy ha a baba éjjel 2-3 között ha felkel ne kelljen fejni, mert így is elmegy egy óra a melegítéssel, etetéssel,büfiztetéssel, fertőtlenítéssel.
Szóval én csak azt tudom mondani ALUDJ AMEDDIG CSAK BÍRSZ!!! Szülés után úgy sem lesz rá időd szerintem egy évig biztosan.
Nagyon szép napot.
Irígyellek, bárcsak nekem lenne időm aludni...
Este 10kor ágyba szeretnék jutni de mindig van valami dolog, ami miatt 11 lesz belőle, reggel 8kor kelnék, csak én is felébredek pisilni korábban, utána meg aludnék, mire visszaalszom, addigra fel kell kelnem a gyerekek miatt.
Sztem élvezd ki:)))))))))))Utána nem lesz nyugalom
alacsony vérnyomás meg ilyenek miatt
Én szinte mindig szédülök mikor felkelek, betolok egy kvávét és rendben is vagyok, Nekem muszáj kávét innom, 90-es a vérnyomásom:(
Akkor viszont élvezd ki, hogy sokáig tudsz aludni:)
Nem szédülsz mikor felkelsz?
Nálam akkor volt ilyen mikro túl sokat alszom, utána úgy érzem magam mint a mosott kaki, és még fáradt is vagyok. És ha megpróbálnál 8-kor felkelni?
Ha már ennyire zavar.
Szia,
Nálam is ugyan ez volt,és nekem végig kísérte az egész terhességemet,nálam nem volt rosszul lét,vagy hogy nagyon kívántam volna ételeket,csak aludni akartam,kicsit nehéz volt a munka mellett,mert aludtam és dolgoztam ,de a szervezeted tudja mire van szüksége!
boldog babavárást!!
Írd be fent jobb oldalon a keresőbe:
2011 októberi babák
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Köhögésre, torokfájásra mit tudtok ajánlani?39 hetes terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, a lábam nagyon vízesedik. Tudtok valamit ajánlani? Régebben nem volt ilyen gondom.
- 6 hetes boldog terhes vagyok és tudtok ajánlani dokit, vélemények róluk? Dr. Paragi? Dr. Sára Levente?