Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol nagyobb választékban kaphatóak nagy méretű melltartók elérhető áron? (tudásbázis)
Létezik az Otto, de nem sok jót olvasni róla.
Mivel felpróbálni nem lehet, én rendeltem két méretet, és a nem passzolót visszaküldtem, utalták az árát.
Érdemes óvatosan felbontani az érkező tasakot, mert ugyanabba szépen vissza lehet tenni, ha nem jó, és le is lehet ragasztani. Jelölik a nyitó szalagot, annál fogva kell kinyitni.
Őszintén szólva, utoljára gyerekkoromban rendeltek nekem a szüleim néha katalógusból 1-1 ruhát, általában valamilyen ünnepi ajándéknak, ha találtak valami szebbet-aranyosabbat. Akkor még az Otto újság futott, nem is tudom, létezik-e még a lap.
Szóval, nem is tudtam róla, hogy visszaküldhetőek a termékek mérethiba miatt. (1-2 ilyen katalógust megnéztem, de olyan árakkal találkoztam, hogy félre is dobtam őket, így sokat nem is ismertem.)
Köszi a plusz infókat! :)
Szia,
Sosem mertem kipróbálni még az általad említett katalógusáruházat, de már elkeserítően nem találtam nagy méretű melltartót elfogadható áron és kezdett kikopni a készletem. Végül is bevállaltam gondoltam, többet is rendeltem egyszerre, hogy majd visszaküldöm, ha nem jó, tudtam a méretemet, és jó a mérettáblázata is! Minden darab jó lett, jó az anyaguk, kellemesek, kényelmesek, szép formát csinált.. Meglepő módon. Szóval pozitív csalódás számomra. Minden méretük van szinte, hatalmas a választék.
Innen szoktam vásárolni. Még nem csalódtam. Van mindenféle méret és fazon. Szegeden van boltjuk is.
A Tri... sem üzletlánc, csak fehérnemű-márka.
Vannak szaküzletek, de nem üzletláncként működnek, azaz nem azonos a választékuk.
A Bonprixtől?
Mert nekem mindig sikerült a megfelelő méret, többször rendeltem már onnan. És nagyon rugalmas a vevőszolgálatuk, sőt amiben érkezik a csomag, abban is lehet visszaküldeni szükség esetén, csak körültekintően kell felbontani.
Rendelni szerintem is kockázatos, van olyan melltartóm amire "B" (!) van feltüntetve, ehhez képest a fejemre is jó lenne. :D Összemértem a másikkal, ami E, egyforma nagyok.
De ha nincs más lehetőség, egy próbát megér, hogyha egyszer melltartó meg muszáj sajna.
Köszi mindenkinek:)
Igen, azt elfelejtettem említeni, hogy bár budapesti vagyok, 5 éve vidéken élek. (kb 200 km)
Ó.
Életemben nem hallottam még róla pestiektől sem.