Tudtok mostanság hasmenéses vírusról? (beszélgetés)
Lehet. Kijött belőled a szükséges vitamin és ásványi anyag is, mielőtt a táplálékból rendesen felszívódhatott volna. Ebben az esetben nem árt egy kis multi vitamin, különösen azok, amik a bőrt célozzák.
Köszönöm a sok aggódás . Hála Istennek elmúlt most viszont azt érzem mintha égne a bőröm fájdalmas elég sok helyen .. sok helyen ki is van repedezve.. lehet összefüggés? Azt nem tudni a hasmenést mi okozta jelenleg várunk még a tenyésztésre. A folyadékot igyekeztem pótolni minden nap sokat ittam.
A sok agyatlan reklám, megbolondítják a népeket.
egyél rizst krumplit és májat, el fog múlni.
Lehet hogy ettél valamit, ami nem tetszett a gyomrodnak.
Természetesen a parazita fertőzöttségre gondoltam, csak "kicsit összecsaptam" a megfogalmazást.
A hazidokim “megfejtette” miért jöhetett újra elo napok után.. ugye 4-5 napja kezdődött majd 2 napra elmúlt erre tegnap reggel megittam fél liter kefirt .. azt mondta hogy jutott eszembe ilyen hülyeség tejtermék tilos mondtam hogyazt hittem jót teszek vele mert hasznos a bélflórának.. mondta hogy de nem ilyenkor..
Mondanám, hogy így jár, aki tálcát eszik ("De a tálca másik felèt napokkal korábban megettem..."), de nem akarok olcsó-poénkodni. Tényleg hívd fel az orvost, mert az ilyen hasmenés már nem tréfa. Szén hatására sem szűnik?
"A paraziták több hónap alatt gyógyulnak."
Gondolom, a parazita-fertőzöttségre gondolsz? Mert maguk a paraziták elképesztő túlélők.
A szakirodalom 17 féle kórokozót tart nyilván a leggyakrabban enterális betegséget okozók közül.
Ezek vegyesen vírus, baktérium, parazita, illetve vegyi anyagok. A tünetek nagyon hasonlóak, kis eltéréssel. A lényeg, hogy mindegyik képes "magától" meggyógyulni. A legtöbb 1-7 nap alatt.
A paraziták több hónap alatt gyógyulnak.
Nem feltétlenül. Van akinél csak hasmenés és hőemelkedés jelentkezik. A legtöbb embernél pedig még tünet sincs.
En ugy dontottem, rontas levetelt is vallalok.
Ugyan, a Hixa rendelésen ez simán megy 😁
Ha nem sutotted at rendesen, akkor barmi lehet.
Laz nelkul en nem pattognek, ugysem mond mast sem az orvos.
Hívd fel az orvosod, mert senki nem tud mondani így semmit.
A koronavírusra meg az jellemző, hogy nincs egyértelmű tünet. Az a szabály, hogy nincs szabály amiről kilehetne jelenteni ez most tuti az, vagy tuti nem az.
Aznap reggelire tükörtojást. De a tálca másik felèt napokkal korábban megettem és nem volt gond.
Ettel barmit is, ami okozhatott szalmonellat?
Akkor lenne valami légúti tunetem de köhögés tüsszögés semmi és már napok óta tart! Ez tipikusan emésztéses betegség tuti
Lehet koronavírus is. Ezek a tünetek annál is megvannak.
Nem tudom vírusos vagy sem.Egy kolléganőmnek volt ilyen kb 1-2 hónapja.Pár napig volt otthon vele.Amit én tudok javasolni az a lósóska teafű.Bármitől is van az rendbe hozza.
Tavasszal igen gyakori a virusfertőzés,hányással hasmenéssel jár.Van pl.egy napos virus is.Megoldás diéta,az orvos csak javasolja láz esetén a lázcsillapitó megvételét.Ezt tapasztaltam.
Napok óta víz szerű hasmenèsem van, első napokban enyhe hőemelkedéssel. Honnan lehet tudni hogy ez vírus vagy ne adj isten Salmonella? Mert ha vírus nem érdekel azt kiheverem de felek h a salmonellatol sok szövődményt lehet kapni. Mondjuk 2 egymástól független barátom is elkapta ezért reménykedem hogy vírus van a levegőben.
További ajánlott fórumok: