Tudja valaki mennyibe kerül válás után megszabadulni az asszonynévtől? (tudásbázis)
SZIA!
AHOL KÖTÖTTÉL HÁZASSÁGOTT MEGMONDJÁK.SOKBA MERT MINDEN PAPIRT ÁT KELL IRATNOD!
TÜNDE
azt tudom nekem a tb kártyát ingyen csinálták.A személyi tán 1500 a lakcím meg 500.Adókártyát nem tudom,mert az át sem írattam a férjes nevemre:)
A abnkártyákat pedig lejárat előtt 2 hónappal szólsz és akkor ingyen megcsiálják vagyis az új névre bocsájtják ki az újjat.
Nem rég házasodtam,ugyanúgy minden okmányomat újra kellett csináltatnom az új névvel.Jogsi,személyi,lakcím,taj,adó..Plussz én anyakönyvi kivonatot is újat kértem,és össz-vissz nem volt 30 ezer. 100ezerrel kicsit mellé lőttek.
Az útlevelem pedig most csináltattam csak az új névvel,amikor lejárt...ez volt nagyobb kiadás.
Ez akkor lett volna az igazi, ha így lett volna a kérdés, hogy Tudja valaki mennyibe kerül válás után megszabadulni a volt férjtől?
Kategória: 90 napos diéta. :D
Háááááááááááát, többet fogsz tőle fogyni, mint a 90 napos diétától :))
Egyébként egy teljes okmánycsere kb. százezer forintba kerül.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem tudja kb mennyibe kerül egy számítógéphez való fülhallgató?
- Tudja valaki mennyibe kerül egy sima egyszerű Polgári esküvő, és mennyi a várakozási idő?
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül manapság egy fogszabályzó?
- A szüleim el akarnak válni. A sírás kerülget emiatt. Milyen zenét hallgassak, hogy ki tudjam sírni magam?