Tudja valaki honnan tudnám letölteni a cicanyávogás csengőhangot vagy bármilyen állathangot? (tudásbázis)
Nagyon köszönöm mindenkinek:D
Puszi.
Köszi rendes vagy.
De nem nekem kell :)
Nem azt a csengő hangot keresed amikor egy cica, 4szer 5ször nyávog?
Máú szünet, máúú, szünet, máúúúú, szünet máúúúúúúú, a végére kicsit felerősödik?
Mert ha igen akkor el tudom küldeni, csak döbj rám egy üzit e-mail címeddel.
f1 es hangom és videóm is van:D
ha adsz email címet átküldhetem:D
A béka azért nem tökéletes, mert valami kopácsolás is volt épp akkor. :-(
Amíg nem csípek el újból, addig meghagyom, csak utána törlöm. néha ilyen természethangot szívesebben hallgatok. Hívásom van arra a készülékről használom az egyiket. ( most próbáltam a forma egyet, a műsorvezetők hangjával, de ez tényleg nem jó. Semmit se hallani se az autókat se a beszélgetést...
nekem is van ilyen lehetőségem, Cicám is van de az nem olyan.
Nagyon halk.azért köszi a tippet:D
A telefonomon van olyan lehetőség, hogy hangot vehetek fel. Tavasszal az ablakomtól nem messze vannak fák, madárcsicsergést vettem fel. ( ez az ébresztóhangom és nagyon jóóó )
Nyáron séta alkalmából békák brekegését, volt egy patak ahol sétáltunk, annak a csobogását. Most azon vagyok, a tücskök zenéjét szeretném. Ha nem jönnének az autók...
nem nem az nekem is megvan köszi
az kellene ami a smsung x480-an on is rajta volt.
sima hangos nyafogós:D
Melyik cicanyávogós?
Az az idegesítő nyamnyammos, amit a viván mutogatnak? :)
Nekem az megvan :)
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet csengőhangot ingyen letölteni?
- Honnan lehet ténylegesen ingyen csengőhangot letölteni?
- Magyar népmesék csengőhang.Honnan tudom letölteni?
- Lehet-e ingyenes csengőhangot letölteni a neten?
- Szeretném letölteni a VB 2010 dalát telefonomra csengőhangként, tud valaki segíteni?
- Hogyan tudnék klassz karácsonyi csengőhangot rakni a telefonomra? Hogyan és honnan lehet letölteni?